Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó Veled kérdése:
Melegek!? Ti hogyan kezdtetek el cigizni?
Ahh, pedig már írni akartam, hogy én nem cigizek :D
2017. jan. 15. 18:42
2017. jan. 15. 18:57
De nem vetik meg a bőrös szivart se
2017. jan. 15. 18:58
2017. jan. 15. 19:37
Szerintem ugyanúgy, mint a heterók.
2017. jan. 15. 19:55
Dohányzás - Nemi identitás
Akárhogy próbálom, nem függ össze.
Kérdésedre válaszolva, engem a haverjaim vettek rá, egyszerűen minden buliban cigizett a társaság, és engem meg rávettek. Napi egy dobozzal szívtam.
Azóta már e-cigizek, és csökkentem jól a nikotin mennyiséget. Gyakorlatilag már le tudnám tenni teljesen ha akarnám.
Kielégítettelek a válaszommal?
23A
2017. jan. 15. 20:09
Nálam a dohányzás pont összefügg a melegségemmel, mivel a párom hatására kezdtem el cigizni 5 évvel ezelőtt, amikor összejöttünk. Kezdetben ha találkozgattunk kértem tőle 1-1 szálat csak úgy szórakozásból, pedig akkor még csak próbálgattam letüdőzni. Aztán mikor összeköltöztünk, akkor még gyakrabban, s így szépen lassan rászoktam.
2017. jan. 15. 21:16
Énis barátok hatására.Legtöbb buliban ahova megyek a társaság nagyrésze cigizik(marmint a barataim kozül)
Eleinte enis csak probalgattam,aztan egyre tobbszor probaltam es most tartok ott hogy talán még nem szoktam rá de tegnap előtt volt egy durva nightout-om és elszívtam egy egész dobozzal.Azóta nem szívtam,viszont ma már nagyon jol esett volna egy szál.Úgyérzem most vagyok a raszokas határán amikor még sikerülne mindenféle erőfeszítés és falkaparás nélkül letenni,csak ellen kellene állni a csábításnak társaságban
Viszont ha most nem szánom el magam,innentől màr sokkal nehezebb lesz.
2017. jan. 15. 21:31
Először barátok hatására, majd egy hirtelen jött stresszesebb időszakban azt vettem észre, hogy egyre többet szívok. Utána vissza tudtam szorítani szinte teljesen, mostanában úgy heti egy-két szálat szívok, de ez sem általános, van olyan mikor kimarad. Úgy érzem magam mint az előző válaszadó, most lehetek kb a rászokás határán, ahol még könnyen le tudnék szokni róla teljesen, de legalább ilyen könnyen rá is tudnék szokni.
2017. jan. 16. 10:05
Hát először nem igazán akartam, de aztán magamban pár héten át emésztgettem a gondolatot, hogy akár cigizek akár nem, úgyis meghalok egyszer. Akkor miért ne próbáljam ki? (A legnagyobb félelmet egyébként a cigizéssel kapcsolatban a családom jelentette, ugyanis elítélik. De ez a család téma több emberre is kiterjed, akik ismerik a szüleimet meg engem pl., és továbbadják az információt, hogy itt vagy ott láttak cigizni.) Aztán egy kisebb összejövetel után szívtam el az elsőt, és felszabadultnak éreztem magam stb. Mivel kisvárosban élek, ezért nem igazán tudok nyugodtan elszívni egy szálat, mert itt-ott szembetalálom magam ismerősökkel.
2017. jan. 22. 01:41
Kapcsolódó kérdések: