Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van más meleg is, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más meleg is, aki nem vevő az érzelem mentes szexre?

Figyelt kérdés
Bár a melegekről pont ennek az ellenkezője terjeng, meg hogy elég kicsapongó a szexuális életük. Én húszon évesen még mindig szűz vagyok, valószínűleg ezzel is össze függésbe hozhatóan hogy nem bírnék csak úgy érzelmek nélkül döngetni egyet.
2017. jan. 5. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Vannak, bár szerintem kevesen. Melegként szerintem ezek az "előítéletek" egyáltalán nem alaptalanok. Csak baxni akarnak.
2017. jan. 5. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Ezzel Én is így vagyok... Volt tapasztalatom mind e kettőben... De ha van érzelem akkor felejthetetlen lesz az élmény

22/F

2017. jan. 5. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Ez a "melegek mind össze-vissza kúrnak" sztereotípia egy baromság, a legtöbb meleg ugyanúgy monogám párkapcsolatra vágyik, mint az emberek nagy része, csak épp a 70-es években elterjedt az a hiedelem, hogy a homoszexualitás egyet jelent a kötetlen szexszel és sajnos sokan a mai napig ezt hiszik.
2017. jan. 5. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

"elterjedt az a hiedelem"

Ez nem hiedelem. Nézz fel egy társkeresőre pl.

90% 5 perc után dugni akar, utána meg soha nem látod, mert másnap már mással fog.

2017. jan. 5. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk nagyon kapcsolat párti vagyok (avagy ha úgy tetszik nektek prűd), mert egyáltalán nem mennék bele egy éjszakás kalandba se... Bár korom ellenére (17), nagyon is régimódi gondolkodásom van, vagy mondjuk inkább klasszikusnak, mert az menőbben hangzik.
2017. jan. 5. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
28F vagyok és 1 kezemen meg tudom számolni, hány partnerem volt eddig. Nekem sem megy az egyéjszakás, kell hogy a másik iránt legyen valami érzelem. Az az igazi. A vad állatias egyéjszakásokat én meghagyom másnak. :D
2017. jan. 5. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért az sem mindegy, hogy mit értesz az érzelmes szexen vagy a komoly kapcsolaton. Én meglepődve tapasztaltam, hogy a szerelem meg a monogám kapcsolat sok melegnek teljesen mást jelent mint a heteróknak. Magyarul sokan csalják a párjukat, megengedik egymásnak, hogy félredugjanak vagy többesben nyomatják, majd azt mondják, hogy ők monogámok. :D Hát szerintem ez sem sokkal vonzóbb.
2017. jan. 7. 16:09
 8/9 anonim válasza:
100%
Én undorítónak tartom. A testi kielégülés csak akkor jó ha mellette a lelked is beteljesül. 17/f/ bi
2017. jan. 9. 21:46
 9/9 anonim válasza:
100%

15 vagyok, es mar nagyon varom, hogy egy hozzam hasonlo koru es alkatu fiut megdughassak!

Akar tobbszor is, irjatok privit (Budai vagyok)

2017. jan. 15. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!