Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg témájú érzelmes könyveke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg témájú érzelmes könyveket vki ajánlana?

Figyelt kérdés
Főként mint említettem érzelmesebb típusúra gondolnék, ahol is a lelki világát mélyebben megismerhetjük a szereplőknek.

2015. nov. 7. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szívből, színből, igazán és a Fogadj el!-t tudom ajánlani :)
2015. nov. 7. 13:05
 2/6 anonim válasza:
100%
Michael Cunningham: Otthon a világ végén
2015. nov. 7. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi időnk van?

Egy meleg pár elmegy nyaralni Tiszafüredre, ahol felidézik emlékeiket, és megpróbálják leküzdeni a nehézségeket, elsősorban azt, hogy Bencét alapjáraton csak a lányok érdeklik, de valamiért Noelre is tud úgy gondolni, mint egy lányra.

Ethan és Carter

Nem hétköznapi meleg pár nehézségeit írja le. Ethant 15 éves korában elütötték és agykárosodást szenvedett, Carter pedig tourette-szindrómában szenved, azaz sokszor nem bír uralkodni teste felett.

Leszámolás Eddyvel

Édouard Louis fiatalkori nehézségeit írja meg, amikor még Franciaországban sem volt túlzott tolerancia a melegeket illetően.

Kereszt a szekrényben

Egy konzervatív, vallásos családban nevelkedő fiú találkozik egy leszbikus lánnyal. Szeretné megérteni, min megy keresztül a lány, ezért mindenkinek melegnek adja ki magát.

Fogadj el

Egy pénztelen, vidéki lány egy elit gimnáziumba kerül, ahol azt hazudja, hogy milyen gazdag. Mikor fény derül a titokra, mellé áll egy meleg fiú, akivel tűzön-vízen segítik egymást.

Szerintem ezek nagyon jó könyvek, érdemes elolvasni :)

2015. nov. 7. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
most fog megjelenni az Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában c. könyv, én angolul már olvastam, de előrendeltem magyarul is, mert az egyik legjobb könyv amit valaha olvastam.
2015. nov. 7. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi időnk van?

Szívből színből igazán (LEGJOBB)

2015. nov. 7. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! =)
2015. nov. 12. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!