Milyen könyveket tudtok ami izgalmas, érzelmes (tehát valami szerelmi történet van benne)?
Figyelt kérdés
olvastam a shivert, nagyon tetszett(:
de azért nem muszály ilyen sci-fi stílusúakat irni..(:
2011. ápr. 9. 15:04
1/5 anonim válasza:
Kate Morton - Felszáll a köd
Kerstin Gier - Rubinvörös (összesen 3 részes)
Sarah Dessen - Tökéletes
Becca Fitzpatrick - Csitt Csitt (ennek is lesz folytatása nem tudom pontosan, hogy mennyi)
2/5 anonim válasza:
Susan Elizabeth Phillips könyveit tudom ajánlani.
3/5 Dawe93 válasza:
Ha szereted a misztikumokkal és családi viszályokkal kevert enyhébb romantikát, akkor ajánlom figyelmedbe a Sárkányfalu gyermekei c. könyvet Garth Hackman-től.
Nekem nagyon tetszett :)
4/5 anonim válasza:
Cassandra Clare - Csontváros (és annak további kötetei a Hamuváros, és az Üvegváros ami valószínűleg a nyár folyamán jelenik majd meg :D)
ezek a könyvek izgalmasak és tele vannak érzelmekkel :) nekem személy szerint a kedvenc könyveim ^^
5/5 anonim válasza:
Simone Elkeles könyvek: Tökéletes kémia; A vonzás szabályai; Láncreakció :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!