Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vámpírnaplók cimű történet...

A Vámpírnaplók cimű történet legvégén Elena Stefant vagy Damont választja? (aki olvasta a könyveket, az biztos tudja)

Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm!
2010. júl. 10. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:

A sorozatban?

Mert a könyv és a sorozat nem fögg össze, teljesen más a történet, csak a nevek ugyanazok.

2010. aug. 28. 14:48
 2/8 anonim válasza:
A sorozat végén( a tv-be) megjelenik Kathrine és megcsókolja damont, de elena stefannal van!
2010. aug. 28. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:

az télleg igaz h teljesen más a könyv meg a sorozat h vannak benne azonos történések mint a városalapítási ünnep de azon a napon a könyvben meg a filmben teljesen más történik.

eddig 3 könyv jelent meg és mind a 3at olvastam a 4. most fog megjelenni. a 3.ba még stefannal van. de végülis most ezt nnem fogod érteni: stefant válassza de egyikkel se lesz:D:D:D na ezzel válaszoltam a kérdésedre és nem lőttem le neked azt amire biztosan nem számítanál:D

na jó lehet h ezt nagyon ködösen fogalmaztam sőt tuti. de én tudom ajánlani a könyvet h olvasd el és izguld végig:D az első két könyv elmegy de a 3. nagyonjóó:D

2010. aug. 28. 17:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Nem tudom elolvasni,mert nem tudom megszerezni.Sajnos.De én úgy tudom,hogy Elena meghal.Nem?
2010. aug. 28. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
kit érdekel?
2010. aug. 28. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:

én vagyok aki a hosszút írta.:d

na tessék egy újabb ember akit nem tom h mé regisztrált. azért van ez az oldal h kérdéseket tegyenek fel és ha valaki felteszi a kérdést azt valószínűleg érdekli a válasz. és engem érdekel mert nagyon szeretem. szóval ne itt unatkozzál már!

am igen jól hallottad h mi lesz Elena -val. de am a 4. könyben úgyis kitalálnak vmi:D azt nem tudom h mit de valamit ki fognak különben nem lenne 4. rész:D

2010. aug. 28. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Elena meghal, de a 4. könyv végén "újjáéled" és akkor újra él..Remélem érthető volt xD
2011. márc. 7. 18:14
 8/8 Szim44 válasza:
Miert hal meg? Vampir lesz?en ugy tudom h a sorozatbn csak a 3. Evad vegen leszs az..miert hal meg? Bocsi hogy itt kerdeztem meg es nem egy uj kerdesben...
2014. jún. 4. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!