Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égek a vágytól, hogy egy cuki fiút simogassak, szerintetek mi történne, ha a metrón ha megtetszik valaki odamennék, és megsimogatnám a fejét?
Szerintem a saját testi épséged fontosabb számodra, nem?
Nem nyúlunk a másik emberhez csak úgy! Max ha ismered.
Hogyha egy vadidegenhez érsz hozzá, akár el is törheti a kezedet. Jobb esetben csak leordít. Legjobb esetben megadja a telefonszámát, bár kevés az esélye, hogy meleg az illető.
És az iskolákban, vagy az egyes iskolákban, vagy sok iskolában általánosak a "meleges poénok", amikor egymást megöleljük vagy 10-en, vagy azt mondjuk az egyik osztálytársnak, hogy menjünk szobára, vagy az egyik osztálytárs a másik osztálytárs - aki éppen zsebkendőt keres a táskájában - nadrágját gombolja ki, meg sok ilyen hasonló történet van. Ez az iskolákban/középiskolákban viszonylag népszerű poénkodás.
én is láttam az usa-i vodeót h egy srác tesztelte a dolgot és random 100 srácot szólított le h ismerkedni akar mert tetszik, nekik és 6 lett az eredmény :) végül is reális ez, a % kevés, na de ha hozzáveszem h csak azok adtak telszámot, akiknek bejött, akkor az úgy kb valós, nem?
egyébként tényleg vannak simogatnivaló srácok, nincs ezzel gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!