Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Égek a vágytól, hogy egy cuki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Égek a vágytól, hogy egy cuki fiút simogassak, szerintetek mi történne, ha a metrón ha megtetszik valaki odamennék, és megsimogatnám a fejét?

Figyelt kérdés

2017. jan. 4. 23:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Elkérném a jegyed vagy a bérleted.
2017. jan. 4. 23:59
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Ha jól nézel ki akkor tetszene :)
2017. jan. 5. 09:55
 13/20 anonim ***** válasza:
7%
Állon csapnálak, aztán a lépedbe térdelnék, és a bíróságon arra hivatkoznék hogy megijedtem. Rossz dolog a léprepedés.
2017. jan. 5. 14:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a saját testi épséged fontosabb számodra, nem?

Nem nyúlunk a másik emberhez csak úgy! Max ha ismered.

2017. jan. 5. 17:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem nyúlunk, csak érdekel, hogy szerintetek mi lenne a reakció. A valóságban sosem merném megtenni. Amúgy olyat már láttam, hogy az egyik volt osztálytársam, -aki szerintem szintén meleg volt-, megsimogatta egy másik (szintén fiú) osztálytársam tarkóját, miközben az a srác a barátnőjével smárolt. Nem tudom honnan vette ezt a bátorságot, csak néztem, hogy ebből most mi lesz, de a srác nem reagált semmit, csókolózott tovább a csajával.
2017. jan. 5. 18:20
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Hogyha egy vadidegenhez érsz hozzá, akár el is törheti a kezedet. Jobb esetben csak leordít. Legjobb esetben megadja a telefonszámát, bár kevés az esélye, hogy meleg az illető.

És az iskolákban, vagy az egyes iskolákban, vagy sok iskolában általánosak a "meleges poénok", amikor egymást megöleljük vagy 10-en, vagy azt mondjuk az egyik osztálytársnak, hogy menjünk szobára, vagy az egyik osztálytárs a másik osztálytárs - aki éppen zsebkendőt keres a táskájában - nadrágját gombolja ki, meg sok ilyen hasonló történet van. Ez az iskolákban/középiskolákban viszonylag népszerű poénkodás.

2017. jan. 5. 20:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont tegnap láttam egy videót, hogy egy meleg srác random embereket tapizott le az utcán, igaz, az USA-ban. Elég változatosak voltak a reakciók. Szerintem Magyarországon az emberek ezt nem tudnák hová tenni. Lehet, hogy valaki rád mosolyog és beszélgetni kezd veled, valaki leveri a fejed, valaki ijedten a tárcájához kap, nem tolvaj vagy-e, valaki meg nem reagál, csak nyomkodja a telóját tovább. Elég sokesélyes a dolog.
2017. jan. 5. 23:41
 18/20 anonim válasza:
100%
Hát én leütnélek mint a taxiórát!
2017. jan. 6. 17:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

én is láttam az usa-i vodeót h egy srác tesztelte a dolgot és random 100 srácot szólított le h ismerkedni akar mert tetszik, nekik és 6 lett az eredmény :) végül is reális ez, a % kevés, na de ha hozzáveszem h csak azok adtak telszámot, akiknek bejött, akkor az úgy kb valós, nem?

egyébként tényleg vannak simogatnivaló srácok, nincs ezzel gond

2017. jan. 6. 18:15
 20/20 anonim ***** válasza:
88%
nem kell heterónak lennie hogy lebsszon neked egyet, melegként is ezt tenném
2017. jan. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!