Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől van, ha egy fiú nagyon de nagyon nem tetszik, de sokáig nézem vagy gyakran ránézek, akkor megtetszik?
Figyelt kérdés
Van olyan is,aki ronda és egyáltalán nem az esetem.De mégis megtörténik az elképzelhetetlen,mert többször kipróbáltam a nézést,és hàt tudjátok......Mitől van?2016. okt. 25. 21:05
1/5 Igen, én vagyok! :) válasza:
Keresd a választ a felhasználónevedben.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem attól van xD
2016. okt. 25. 21:10
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, de rám is vethetnél egy, akarom mondani több pillantást.
4/5 anonim válasza:
Mert mindenkiben van valami szép és ha rászánod az időt ( a "nézéssel"), megleled.
5/5 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok és jártam már úgy hogy zeljesen belehabarodtam az illetőbe....aztán szégyelltem vele mutatkozni is, de elvoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!