Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mennyi idő számotokra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyi idő számotokra, míg megtetszik egy lány?

Figyelt kérdés

Úgy értem, milyen folyamat megy bennetek végbe? (Jó, ez így hülye megfogalmazás, tudom :D)

Azt tudom, hogy az első találkozás alkalmával rögtön szert teszünk valami benyomásra, azonban ha csak nem szerelem első látásról van szó, akkor valószínűleg csak néhány találkozás után alakul ki bennetek a tudat, hogy tetszik nektek egy lány, ugye?

Ha az első találkozás felkeltette az érdeklődéseteket, a következő találkozás és az azt követők során egyre bátrabban, nyíltabban próbáljátok a lány tudtáta adni, hogy tetszik nektek? Például először csak magatoknak nézitek meg, óvatosan, nehogy észre vegye, aztán próbáltok szemezni vele?

Vagy egész egyszerűen már a legeslegelső alkalommal kialakul bennetek a vonzalom?

2016. okt. 15. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőségem - függetlenül attól hogy elsőre tetszik, vagy csak látok benne fantáziát -, akkor inkább csak figyelem a mozdulatait (testbeszéd), és hogy kivel, miről és hogy beszél. Ebből próbálom leszűrni hogy érdekes lehet-e számomra vagy sem, ezáltal próbálva kerülni a felesleges köröket. Ha mindenképp beszélnem kell vele ahhoz hogy megismerjem, akkor általános témákról csevegünk amíg meg nem ismerem a gondolkodását/értékrendjét/jellemvonásait. Ez után lépek tovább, vagy nem... :)
2016. okt. 15. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok. Még annyit szerettem volna mondani, hogy bennem elsőre sosem alakul ki vonzalom, akármennyire is tetszik külsőre egy lány. Túl racionális ember vagyok ahhoz hogy rózsaszín felhőben lebegjek, vagy mindent elsöprő szerelmet érezzek. :) Inkább az eszemre hallgatok.
2016. okt. 15. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!