Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk ti is irigykedtek a lányokra hogy szinte bármelyik fiút leszophatják amelyik megtetszik?
Eddig nem igazán vágytam még rá, hogy csak úgy random módon leszopjak valakit...
19/F
Nem gondolom, hogy lenne okom bármiért is irigykedni a lányokra. Különben is, ha egy csaj random leszop valakit, akkor azt mindenki elkönyveli qrvának.. Erre legyek irigy? :D
Én nem nagyon szoktam úgy érezni, hogy random leszopnék valakit. Párkpacsolatban rendben van, hogy az ember önzetlenkedik, de nem fogok jótékonykodni senkinek és szívességet tenni úgy, hogy én közben nem kapok cserébe semmit. :P
csak akkor voltam irigy csajra,amikor együtt volt a volt szerelmemmel, aki hetero fiú.
egyébként a melegek között is vannak nagyon helyesek és szexyk, akiket megkaphatok szóval nem. és én sem szopok le rögtön bárkit, aki megtetszik..
tökre gondoltam már erre
hogy a jó csajok nem is tuggyák milyen szerencsések
XDDDDDD
lány vagyok és sajnos nem szophatok le minden fiút, aki megtetszik XD
de még egy randiig se juthatok el mindegyikkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!