Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Full hetero pasi fiúkkal is kufircol? Meg bírnátok állni röhögés nélkül ha egy csaj azt bizonygatja hogy a full hetero pasija mekkora nőcsábász?
Ti meg bírnátok állni röhögés nélkül? Sulimban egy csaj azt bizonygatja nekem (nekem is) hogy oda kell figyelni a fiújára mert az más lányok után is nézelődik. De hát (teszi hozzá) full hetero pasi ez van.
Én meg a nem publikusan meleg fiú alig bírom megállni röhögés nélkül. Ha a csaj tudná hogy én meg a „full hetero” pasikája miket művelünk együtt…. full hetero persze. Úgy szopik a mintafiú mint a gép.
Ti meg bírnátok állni röhögés nélkül? Vagy fel kéne világosítsam a csajt hogy a pasija micsoda valójában?
"mert sosem lesz benned annyi gerinc hogy elmondd"
hát de ha meg elmondanám akkor meg én leszek a patás ördög aki romba döntötte azt a szegény lányt.... barom.
Mellesleg nem én vagyok a csaj "hivatalos" partnere így ezt nem az én dolgom elmondani. majd a fiúja elmondja.
De azt se értem a csaj még hogy enm tudja mikor kb mindenki tudja-épp ő nem? Valósíznű szelektív süketséggel küzd a csaj azt hall meg amit meg akar hallani a kellemetlen dolgokat meg elveti-ez már az ő baja.
Már miért zavarna a helyzet?
1. én tudom kivel kavarok és nem ringatom magam meseálmokba (full hetero pasi-persze)
2. én nem tekintem ezt kapcsolatnak csak annak ami: szexpartner. ennyi. tart amíg tart. szerelemről szó nincs.
3. és újra elmondom: nem én vagyok az aki két vasat tart a tűzben. nem nekem van barátnőm akinek azt hazudom naponta hogy drágám, egyetlenem stb....
na ennyi.
"felvilágosítani"
Hát felvilágosítva már fel lettem köszönöm, ez már valóban lehetséges még egyszer...
„sokan utálnak minket melegeket. :(„
Elmondjam ki utálja a melegeket? Az aki maga is az de nem merti felvállalni még akár maga előtt se.
Na annak manifesztálódik a tehetetlen dühe kifelé. Az imádat tárgya lesz az utálat tárgya. Ha már imádni nem lehet (hiszen beismerni hogy én is meleg vagyok, na ez egyesnek soha az életben nem megy) akkor utáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!