Mit tegyek ha folyton rámjön a röhögőgörcs?
Figyelt kérdés
Mindig akkor jön rám amikor nem szabad. Pl suliban mindig elröhögöm magam órákon:mindig eszembe jut vmi hülyeség. És egyszerűen nem tudom visszatartani: hiába harapom a számat,csücsörítek(közben eltakarom a szám),vagy gondolok valami borzalmas dologra. Már nem is egyszer volt olyan,hogy kikéredzkedtem wc-re,mert nagyon kellett röhögnöm. Meg amikor a családdak ebédelünk..anyám utálja ha minden ok nélkül vagy egy szerinte nem vicces dolgon röhögök. Így amikor kajálunk kb 2 percenként megyek "inni".. És az a legrosszabb hogy ha egyszer elkezdek nevetni,azt nagyon nehezen tudom abbahagyni.2015. okt. 11. 12:44
1/23 anonim válasza:
Szerintem korral jár, majd elmúlik.Ez velem is sokszor előfordult.Például buszon, mikor egyedül utaztam.Képzelheted, hogy néztek az utasok, mikor egyszer csak felnyerítettem a semmin, mikor ott ültem egyedül...
Vagy miközben egyedül sétáltam hazafelé...
2/23 anonim válasza:
Én próbáltam köhögésnek álcázni, de akkor csak rosszabb lett! Mert a köhögős "mutatványom" persze csak még viccesebb hangulatba hozott.
3/23 anonim válasza:
Ez rendszerint pókerarcú emberkék környezetében fordul elő, ahol nem szabd röhögni. Nekem is volt ilyen, csupa morc ember, közötte egy idős, fél méter hosszú szemöldökkel, térdnadrágban, lila fehér kockás ingben.
4/23 A kérdező kommentje:
Ha korral jár akkor a korombeli ismerőseim hogy hogy nem röhögnek annyit mint én? Sőt: órákon is csak én röhögök XD
2015. okt. 11. 13:03
5/23 anonim válasza:
Ha velem ilyen történne, belevágnám a kezembe a ceruzát. Biztos elmenne a kedvem a röhögéstől.
6/23 A kérdező kommentje:
Akkor egy egész tolltartó a kezembe lenne szúrva!!
2015. okt. 11. 15:06
8/23 anonim válasza:
Hááà' te hüe vagy😊😊😊irigylem a jókedved.Kapj be olyankor egy kis csilipaprikát,s majd attól ,,sírni" fogsz,nem nevetni
9/23 A kérdező kommentje:
Attól is sírva nevetnék XD
2015. okt. 11. 21:15
10/23 anonim válasza:
Ez így szokott lenni.. :-) Ismerem az érzést, a legjobb amikor a főnökömhöz kell mennem valami miatt és ott jön rám a röhögés, mert eszembe jut valami oltári nagy baromság.. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!