Ti voltatok már úgy hogy nyilvános helyen gondoltatok vmi jó viccre és rátok jött a röhögés?
A minap voltam egy áruházban egyedül vásárolgattam. Nemrég hallgattam meg a Toldi átírt verzióját. Tudom régi de még nem hallottam, de nagyon jó. Van benne az a rész "mérges lapostetvek csípik ahol érik, kormos seggepartján vecsernyéznek délig"
Mikor álltam a pénztárnál eszembe jutott. Próbáltam visszafogni a röhögést, annál nehezebben ment. Próbálom elterelni a figyelmem, olvasgatom a kasszánál a dolgokat, banános szelet, orbit rágó, vecsernyéznek délig akkor eszembe jutott és hangosan felröhögtem. Sejtettem mit gondolnak rólam, de akkor már röhögőgörcs jött rám, nem tudtam abbahagyni. Most kezdjek el magyarázkodni a körülöttem lévőknek h nem vagyok bolond csak eszembejutott egy hülyeség. Ti voltatok már így? Hogy sikerült kijönni jól a helyzetből?
nekem ez jut néha eszembe abból.
1,csak 1 legény van talpon,toldi....bár hatalmas fa-szát talicskán kell tolni.
legénytoll sem fedi hatalmas nagy lőcsét,egyensúlyoz rajta 3 mázsa rőzsét.
:D
Nálam ez szinte mindennapos, főleg amikor mániáim vannak xDDD
sztem tök jópofa, de csak akkor ha véletlenül jön
Hát ezen jót nevettem :D
Velem is van ilyen gyakran, általában a buszon. Nem foglalkozom azzal, mit mondanak mások, én sem szoktam másokat hülyének nézni, rögtön leesik, hogy mi a helyzet, és fel sem merül bennem, hogy bolondnak gondoljam őket. Ha látok valakit nevetgélni, mindig én is elmosolyodom. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!