Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Full hetero pasi fiúkkal is kufircol? Meg bírnátok állni röhögés nélkül ha egy csaj azt bizonygatja hogy a full hetero pasija mekkora nőcsábász?
Ti meg bírnátok állni röhögés nélkül? Sulimban egy csaj azt bizonygatja nekem (nekem is) hogy oda kell figyelni a fiújára mert az más lányok után is nézelődik. De hát (teszi hozzá) full hetero pasi ez van.
Én meg a nem publikusan meleg fiú alig bírom megállni röhögés nélkül. Ha a csaj tudná hogy én meg a „full hetero” pasikája miket művelünk együtt…. full hetero persze. Úgy szopik a mintafiú mint a gép.
Ti meg bírnátok állni röhögés nélkül? Vagy fel kéne világosítsam a csajt hogy a pasija micsoda valójában?
Én szakadnék a röhögéstől.
Majd angolul annyit mondanék "straight as a circle" 😂😂
Full hetero pasi fiúkkal is kufircol?
Nem. Ha nem hiszed keresd ki a googlen a hetero definícióját.
Meg bírnátok állni röhögés nélkül ha egy csaj azt bizonygatja hogy a full hetero pasija mekkora nőcsábász?
Meg.
Vagy fel kéne világosítsam a csajt hogy a pasija micsoda valójában?
Bírod a csajt? Igen.
Nem bírod a csajt? Igen.
Nem bírod a csajt de bejön, hogy titkon kúrogat a palija? Nem.
A kérdés hülyeség? Marhára.
"Miért kellene neki elmondani? Az egész zavaros."
Mi a a zavaros könyörgöm? A csaj arról pofázik (nekem is) meg másnak is hogy oda kell figyeljen a fiújára mert lányok után forgolódik.
Én meg ott vagyok mellette és alig bírom megállni hogy oda ne vessem ne a lányokra figyelj te mert a fiúd főleg nem lányok után nézelődik... itt vagyok én pl. kapásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!