Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeleg a karácsony, és mivel ez a szeretet, jézus születésének ünnepe, így én most fogok szenteste coming out olni. Szerintetek jó ötlet?
Hát.. nem is tudom... maga az ötlet nekem nagyon tetszik. Igen emlékezetes lesz, mondhatni jelképes, hogy pont szenteste coming outolsz. A családban is ilyenkor több az érzelem mint máskor, s ez talán javít a helyzeten, de az is lehet, hogy ront, nem lehet tudni. Készülj fel mindenre. Az is lehet, hogy egy oltári nagy cirkusz lesz, nem tudni. Mindenesetre a párod ne hívd át. Ha "át"hívod, akkor feltételezem, közel lakik hozzád s talán ismerik is őt a szüleid. De inkább ne hívd át. Elég tragédia lesz nekik magát a tényt megtudni, hogy meleg vagy (mert bármennyire is liberális egy szülő, ha a saját gyerekéről megtudja, azt bizony fel kell neki dolgozni).
Majd írd meg légyszíves az eredményt, kíváncsi leszek, sok sikert!
Ne vacsora elott :D..... nem.fognak enni. Anyumnak mikor elmondtam, hogy az egyetlen kis fiukaja meleg, nem evett 3-4 napig csak epp csipegetett h ne essen ossze.
Vacsora utan, egy kis bor-palinka es mehet az elobujas. Vagy vacsi utan hivdd at, es mutasdd be, hogy a baratod :)
"senki karácsonyát nem rontanám el ezzel."
>> hát ha vki így áll hozzá ... akkor naná. de miért gondolsz egyből elrontásra?
" na szülők unoka etc nem lesz soha igy jártatok."
Miért,ha heteró vagy,akkor mi a garancia arra,hogy "lesz unoka"?
Öcsém heteró,és ő soha nem akar gyereket.
12-es!
Én is ugyanabban a helyzetben vagyok mint te, én is "egyetlen kis fiúka" vagyok. Azért jó azt látni, hogy te ilyen viccesen fogod fel, vagy így emlékszel rá vissza.
hát ja , sőt ha heteró, akkor mi a garancia h soha nem lesz fiúval kalandja? szóval .... nem lehet ezt így leegyszerűsíteni, de sztem is időzítsd a két ünnep közé.
vagy van egy jobb ötletem: menj haza szilveszteri buliból és mondd azt h ott ismerkedtél meg életed szerelmével és megmelegedtél, ez van. és így tehát 2017-től meleg vagy.
akkor így teljesen rendben. hát szenteste megmondod aztán másnap rögtön meg is gyónhatod és esedezhetsz bűnbocsánatért a templomban. így már értem.
(amúgy mondom, várj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!