Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
van de sztem ez olyan dolog h max nem mondják meg, sokaknak van ....
nekem ráadásul egy heteró srác, aki csak feljár szopatni magát, ha éppen rá jön a görcs és le tudja rázni a bnőjét :) én nem bánom ...
ettől még nem lesz biszex ...
több heteró srác jár magát szopatni egy meleghez, mint azt gondolni mernéd.
Aki a saját nemével csinálja, az nem hetero. 1-1 alkalom még belefér kíváncsiságból, főleg ha utána azt mondja, kösz nem, soha többé. De aki 6 éve vagy rendszeresen csinálja, az NEM hetero. Kár tagadni, nem tudom miért nehéz beismerni, hogy biszex.
A te gondolatmeneted alapján én is hetero vagyok akkor, csak épp rendszeresen pasikkal szexelek. Ugyanmár...
de várjunk már mit és miért ismerje be szerencsétlen, ha egyszer nem az? látod ez egy kifejezetten jellemző és elég visszataszító tulajdonság a melegektől h mindenkire igyekeznek ráhúzni a címkét, de végül is érthető, tipikus kisebbségi reakció.
nos nem nem az. szted ha biszex lenne akár, undorodna a faroktól? márpedig akiről én tudom, az nagyon is egyoldalúan csinálja (csináltatja), de még a gondolattól is kiakad h ő csináljon bármit egy fiúval. úgyh ezt szó szerint képzeld el, belép, gatya le, lenyomja neki és annyi. már arra is ideges, ha a srác taperolja, nemhogy esetleg viszonozzon bármit áááá kizárva. na látod, itt hibádzik az elméleted.
hát nem egyszerű a felfogásod, annyi biztos.
"a nem tudjátok értelmezni a hetero, biszexuális és meleg fogalmát" >>>> ezt azért így 2017-ben talán már el is várná az ember, hogy kicsit árnyaltabban legyenek képesek gondolkodni. Először is ilyen kényszerkategóriák már rég nincsenek, másodszor a bisex fogalma se igazán létezik, de nézz utána a témakörnek, elég sok a félreértés. Tudom, nehéz a komplex gondolkodás, de mégis .... elég csak olyan kis apróságokra gondolni, mint bromosexual vagy pansexual, könyörgöm, a világ nem ennyire egyszerű, ahogyan gondolod.
"egy hetero mindenféle szexuális érintkezéstől undorodik másik férfival" >>> na azért ezt tapasztalatilag is megcáfolnám ... Abban igazad van, hogy a legtöbb dologtól undorodik, de ezért is írtam, hogy megvan az a kör, amire egy heteró is izgat, de nem, nem, soha az életben nem dugna meg egy heteró egy másik fiút. se őt másik fiú. most ezt hosszú lenne részleteznem, de nagyjából mér elmondtam: leginkább egyoldalúan szopatás, ill. közös hoki, egymásnak hoki, a közös orál már nagyon a határeset, erre csak kevés heteró izgul, max tényleg a kíváncsiság, de a többség azt imádja, ha szopathatja magát, ő viszont semmit.
"Nincs ilyen, hogy de csak megdug, de azon kívül nem ér hozzám, vagy de csak megdugom, de nem érek hozzá egyébként." >>> nincs hát, egy heteró fiút mindenféle anális dologtól kirázza a hideg, és kizárt, hogy ilyet művelne. a többit meg már leírtam. Van olyan haverom, aki kifejezetten szopatásra keresett magának meleg srácot, mert egyszer kipróbálta és azt mondta, ezerszer jobban csinálja, mint a bnője. De ennyi, másról szó se lehetett, nemhogy viszonzásról. Ilyen lenne egy meleg/bi?
Szal gondold át kicsit azt a 3 középkori címkédet, ennél azért bonyolultabb az emberi lény (még ha szinte kényszeresen igyekszik is leegyszerűsíteni a többség azt, amit nem lehet).
Végül: de igen, itt vagy legjobb példának, hát majd megszakadsz, hogy bebizonyítsd a srácról, hogy meleg/bi, miközben csak szopatja magát, és volt már olyan eset, hogy a srác akart volna mást is, de erre egy hatalmas füles lett a válasz. Ennyi. Ha neked ez bi-t jelent, akkor gratulálok.
Miért jelent gondot elfogadni a valóságot? a valóság pedig enyhén árnyaltabb ...
itt egy tök jó kis expriment.
azért figyeld azt is, amit mondanak. egy gaynek tartott act nem tesz senkit gayyé ... szal csak mert pl gayszexelsz netán, attól ugyan nem válasz géyyé. ehhez egy komplett személyiség kell. aki meg heteró, az ugyan naponta is smárolhat fiúkkal, nem fog géyyé válni.
de hát elismerem, sajnos a magyar ember nagyon quadrált gondolkodású, már ha lehet gondolkodásról beszélni egyáltalán és nehéz ezeket felfogni neki :( pedig jó lenne ...
de akkor szted akik gaychickent játszanak, azok is ott hirtelen gayek lesznek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!