Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy te heteronak gondolod, még a többség értelmezése szerint nem az. És bonthatod 100 féle fajtára, attól még az alapkategóriák ugyanazok maradnak, akár középkorinak hívod, akár nem.
A Kinsey-skála esetleg egy jó kiindulási alap lehetne, bár tudom, szerinted az is elavult ósdi ókori dolog. A haverod 2-es a skálán, és az 1-5-ig lévő kategóriák biszexek (ahogy a haverod is, mert két különböző nemmel létesít szexuális kapcsolatot).
Lehet szerinted én tökéletes példa vagyok arra amit írtál, szerintem pedig ti vagytok a tökéletesen szánalmas példái annak, akik nem képesek beismerni a valóságot, és ezzel próbálják magukat ámítani, hogy nem azok. Én legalább elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok, és ami vagyok és nem próbálok valamiféle szánalmas kifogást keresni, amivel tagadhatom azt, ami és aki vagyok.
Még nem volt de érdekelne, bátran írjatok
18F Budapest
Nekem is jó lenne egy szexhaver.
Írhat,aki szeretne.
19/F
de mit keres ez a kérdés a homoszex kategóriában?
csak szexhaverről van szó, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!