Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek van szexhaverotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van szexhaverotok?

Figyelt kérdés

2016. dec. 15. 16:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
85%

Attól, hogy te heteronak gondolod, még a többség értelmezése szerint nem az. És bonthatod 100 féle fajtára, attól még az alapkategóriák ugyanazok maradnak, akár középkorinak hívod, akár nem.

A Kinsey-skála esetleg egy jó kiindulási alap lehetne, bár tudom, szerinted az is elavult ósdi ókori dolog. A haverod 2-es a skálán, és az 1-5-ig lévő kategóriák biszexek (ahogy a haverod is, mert két különböző nemmel létesít szexuális kapcsolatot).

Lehet szerinted én tökéletes példa vagyok arra amit írtál, szerintem pedig ti vagytok a tökéletesen szánalmas példái annak, akik nem képesek beismerni a valóságot, és ezzel próbálják magukat ámítani, hogy nem azok. Én legalább elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok, és ami vagyok és nem próbálok valamiféle szánalmas kifogást keresni, amivel tagadhatom azt, ami és aki vagyok.

2017. jan. 20. 16:40
 32/35 anonim ***** válasza:
90%

Még nem volt de érdekelne, bátran írjatok

18F Budapest

2017. jan. 20. 21:42
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jó lenne egy szexhaver.

Írhat,aki szeretne.

19/F

2017. febr. 19. 14:06
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Van!

16L

2017. febr. 19. 15:42
 35/35 anonim ***** válasza:
94%

de mit keres ez a kérdés a homoszex kategóriában?

csak szexhaverről van szó, nem?

2017. febr. 19. 21:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!