Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van rá esély hogy a barátom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély hogy a barátom a fiúkat szereti?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap mondtam Neki hogy válasszon valami csokoládét. Egy marcipános csokit kért ami szív alakú és a felét nekem adta. Holnap én ugyanezt fogom tenni. Mennyire normális két férfi között ez?
febr. 7. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden esély megvan rá
febr. 7. 11:45
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Ez kb a negyedik kérdésed erről. Ne szenvedj már,hanem kérdezd meg. Ha meleg, akkor örülj, ha pedig nem az, akkor okulj.Mos voltam véradáson, az asszisztens srác mikor kötözött,a hasa aljához érintette a kezem,többször is. Még mosolygott is.De ebből még nem jön le,hogy meleg.Ettől független jól esett :)

Ennyi :)

febr. 7. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ettől még ugyanúgy lehet full hetero.
febr. 7. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Simán lehet full heteró, csak szereti a marcipánt és kedves.
febr. 7. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Igen

50%

Vagy homo vagy nem

febr. 7. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Add már meg valami elérhetőségét cseszd meg, megkérdezem tőle neked. Ha rajtad múlik, még 2055-ben is ezen fogsz agyalni.

A szív amúgy nem biztos, hogy azt jelenti. Az a baj, hogy az több dolgot is jelenthet. Jelenthet szerelmet, de jelenthet kedvelést, baráti szeretetet is.

Próbáld meg más édességekkel. Pl. ha te a fánkot választod, ő meg a kókuszrudat, amit át is dug a fánkodon lévő lyuk közepén, többször, keményen, csattogósan, na az már elég egyértelmű jel lesz. (Viccnek szántam.)

Na! Adjad idefele az elérhetőségét, ráírok, megkérdezem neked. Már nem bírom tovább ezt a szerencsétlenkedést.

(Mielőtt félreértenéd: ez nem valós felszólítás, hanem motivációs bíztatás.)

febr. 7. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
20%
Persze majd egy vadidegennek megmondja hogy homo-e vagy sem
febr. 7. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

Olvasd már el te is a legalsó sort még egyszer, légyszi.

Köszi.

(Annyira tudtam, hogy ki kell írni... éreztem minden sejtemben.)

febr. 7. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Most már engem is érdekel! Kérdezz rá, tudni akarjuk! Ha nem mered, add meg az elerhetőségét, majd a 6-8 valaszoloval kiszedjünk belőle mi. TUDNI AKAROM.
febr. 7. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Simán elbeszélgetek itt vele és néhány üzenetváltás után többet tudok majd mondani.
febr. 7. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!