Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy szeretnék homokos lenni - a barátom is az - de félek, hogy begyullad a prosztatám. Van erre esély?
ha ez megfordul a fejedben, akkor nem az szeretnél lenni, hanem az vagy ... nem attól vagy homoszexuális, hogy már volt dolgod azonos neművel, hanem ilyen a "beállítódásod"
a prosztatád nem gyullad be, ha nem kapsz valami fertőzést ... a prosztata masszázs orgazmust okoz, ha ez másik farokkal történik és nem egy csaj ujjával, akkor is
Ja igen, ezzel tisztában vagyok. A probléma ott van kedves utolsó válaszoló hogy a kérdező azt mondta:"Lehet, hogy szeretnék homokos lenni"-Na ilyen nincs ebben benne van három hiba:
1., "Lehet" - Most akkor döntsd el.
2., "szeretnék" - Én is sok mindent szeretnék de ez nem a karácsonyi kívánság, vagy az vagy, vagy nem. Az egy dolog hogy ez változhat de azért ezt már 15-18 éves korra tudni kellene.
3., "homokos" - Homokos akkor vagy ha beleülsz a homokozóba és meghemperegsz. Homoszexuális, meleg az lehetsz.
És mint már mondtam ez nem úgy megy hogy eldöntöm.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!