Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nincs fennt a társkereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs fennt a társkeresőn Zuglói?

Figyelt kérdés
Zuglóból miért csak a 25felettiek vannak fennt az ilyen oldalakon? Esetleg tudtok mondani olyan oldalt ahol vannak fennt zuglói 19évesek? 19/173/60

#szerelem #ölelés #Zugló #mesterfok #taskereso #kecskeszelidites #tizenkilencvagyok
2016. dec. 6. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"oleléstakarok"...

ritka az a 19 éves aki ölelkezni akar..

ebben a korban a fiatalok, többnyire dugni akarnak, minél többet, minél többmindenkivel...

Az amire te vágysz, az csak egy "szoros" párkapcsolaton belül szokott megtörténni, önzetlenűl, belülről jövően...

ha egy 19 éves ölelkezik, azt csak falból csinálja, hogy minél hamarabb lefektessen. (gondolom lány vagy...)

2016. dec. 6. 23:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Ne fárassz a hulyesegeiddel XD fiu vagyok he
2016. dec. 6. 23:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit lefektetni, foleg nem olyat akit nem ismerek elegge.
2016. dec. 6. 23:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Ritka a hullocsillag is, meg is letezik. :$
2016. dec. 6. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont 19 éves? :D én 20 vagyok amúgy és zuglói
2016. dec. 7. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én se találok aktív fiút aki elé térdelhetnék :(
2018. júl. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!