Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha falun élsz és titkoltan meleg vagy, de egy meleg társkeresőn találsz egy falubelit, aki szintén meleg, de ő nem tud rólad, akkor te felfednéd magadat előtte? Nem félnél tőle, hogy elárul másoknak?
Önmagában nagyon jó dolog. Én is örültem annak, ha nagyritkán egy "civil" életből ismert embert az interneten is megismertem.
Egy önmagát fel nem vállaló melegnek ugye 2 élete van, s ha egy ilyen falubeli embert megismer, olyankor ez a 2 élete metszéspontja, ami jó dolog.
Amit én mérlegelnék a helyedben:
-ez a srác felvállalja magát? Mennyire néz ki gázosan, b*isan? Amennyiben neki is fontos a teljes titoktartás, úgy nyugodtan ismerkedj vele, hiszen neki is ugyanúgy érdeke, hogy titok maradjon.
-ha esetleg biszex, akkor szintén nem foglalkozz vele, hiszen neki mindig lesz alibije a csajokat illetően, s ez egy fegyver lesz a kezében ellened, ha esetleg valamivel magadra haragítod.
De mondom: ha normálisan néz ki, nem beszélik ki a faluban, nem gyanús, és neki is fontos a titok, akkor nyugodtan felfedheted magad előtte.
Egy biszexnek is ugyan olyan fontos lehet a diszkréció. Én biszex vagyok és habár volt már több barátnőm is, soha eszembe se jutott volna ezt a tény "fegyverként felhasználni" azon homokos vagy biszex emberekkel szemben, akiket ismerek.
Egyébként is, csak az tudja rólam, akivel már voltam együtt, épp ezért én is megbízhatok bennük.
Ő pedig, ha hozzád hasonlóan titkolja, szerintem nagy jó esély mindkettőtöknek. Szerintem mindenképp megéri belevágni.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!