Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sarokba szorultam, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sarokba szorultam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista vagyok és eléggé magányos( mind baráti mind párkapcsolati oldalról) vagyok egy pár okból kifolyólag:

1, Gimnázium után az összes barátom külföldre vagy "vidékre" ment tanulni én egyedül maradva budapesten.

2, Egyetemen próbáltam barátokat szerezni de, mivel egyetemen az ivás hozza össze az embereket én meg egészségügyi problémák miatt nem ihatok, ezért ez gyorsan ki lett lőve.

3, Bejárós vagyok, és naponta 4,5 órát utazok, ezért az egyetemi életből kimaradok. (kolesz nem megoldás, mert közel lakom a Bp-hez ahol az egyetem van de a közlekedés rossz. kocsi sem jön szóba hisz bpn nem takarítanék meg 1 percet sem vele)

4 különös képpen nem is szeretem a bulikat. Nem kedvelem a hangos zenét a táncot és az általában felvonultatott "slágerekt sem. Inkább a komoly zenét kedvelem (eléggé sznobosnak hangzik tudom, de mit tegyek ellene)

4, Rajtam nem látszódik, hogy meleg vagyok és szerintem, ha van is más meleg az egyetemen az nem arra a karra jár ahova én.

(ELTE TTK)

5, Introvertált vagyok, de ez a legkisebb gondom, mert könnyedén ki tudok lépni belőle és úgy viselkedni, mint egy extrovertált (habár csak 6-7 óráig, utánna azért kell egy kis feltöltődés)

Asszem ennyi.

Most már bátran kijelenthetem, hogy a magán életem egy nagy 0 és nem igazán érzem, hogy az elkövetkezendő pár évben ez változni fog.

A gond az, hogy simán megértem, hogy miért vagyok magányos, de nem tudom, hogy mit tegyek ellene. Ötlet?

2016. nov. 18. 22:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
4-es nem Szegeden is van, de pénzügyi okok és a lehetőségek miatt az ELTE-re mentem.Lehetőség alatt olyat értek, mint Európa bejárása potom pénzekért. Jövőhéten pl Szlovéniába megyek pár napra.
2016. nov. 19. 12:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen a hökös dolog jó ötlet. Kolesz nem, mert kevés pontom lenne. Teljes családban élek, közel bp-hez.
2016. nov. 19. 12:20
 13/15 A kérdező kommentje:
6-os én szobról. A gond az, hogy míg az 1-es vonalat teljesen felújították és a vonatok repeszthetnek, mint az állat, addig a 70-esen nem. A vonat Bp előtt lelassul és onnan csak 50-km/h val közlekedhet a Nyugatiig. Majd még 12 perc metró, 8 perc négyeshatos majd 5 perc séta.
2016. nov. 19. 12:23
 14/15 ftf1983 ***** válasza:
100%
Anno én se voltam bulis és inni se ittam, amikor fősulis voltam és Vác mellől jártam be Pestre minden nap. Nem voltam valami barátkozós fajta, de mégis lettek barátaim. Legyél nyitottabb mások felé és a ZH témáról simán át lehet vezetni a beszélgetést másra is. Amúgy TTK-n is vannak melegek, mint mindenhol.
2016. nov. 20. 00:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdező... van esetleg valami közöd a vasúthoz, hogy így kened vágod a vasútvonalakat? =D amúgy mintha rólam írtál volna, bár én valamennyire ki tudtam lépni ebből a "sarokból" =) írj ba gondolod, beszélgethetünk =)
2016. nov. 20. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!