Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a megszakításos védekezés? és mit csináljak? Sarokba szorultam
az a helyzet hogy most lett pasim, és én most várom h megjöjjön a mensim, hogy elkezdhessem szedni a fogamzásgátlót. elég rendszertelen a mensim, szal ez lehet h fél év múlva lesz csak. mit csináljunk? addig nem akarjuk szex nélkül. mit csináljak?
másik kérdésem : megszakításos védekezés mit is takar pontosabban? 18 / l mind kettő kérdésem fontos lenne
a megszakítás nem védekezés.
nem védekeztek sehogy, a barátod kiveszi a farkát mielőtt elélvezne... elég rizikós.
ja nem bírja a gumit.. elég szar duma. később meg jön a : jaj kicsim nee, a gumi olyan mint zokniban lábat mosni... stb stb..
A megszakításos védekezés az amikor a pasi kihúzza mielőtt elélvezne. De ez nem 100%, mert nem minden pasi tudja mikor megy el, meg mi van ha elsül hamarabb? Sőt, van egy kicsi előváladék is ami tartalmaz ondókat.
Én használtam Pharmatex tablettát is, ezt szex előtt kell felhelyezni, nem tartalmaz hormonokat.
18.45 teljesen egyet értek
18.41-es vagyok
Undorító az ilyen pasi. Csak magával törődik, inkább a te egészséged menjen rá, mint az ő kényelme.
Semmi fizikai oka nem lehet annak, hogy vki nem bírja az óvszert. Max allergiás rá. Ha lelankad, az csak vmi pszichés baromság.
A megszakításos módszert leírták már. Ha nem akarsz gyereket, akkor felejtsd el.
Maximum pharmatexel együtt!! De még úgy is rizikós.
Viszont ha ilyen rendszertelen a mensid, inkább ki kellene magad vizsgáltatni. Ha meg minden áron tabit akarsz szedni, de nincs rendesen menzeszed, a doki tud olyan tabit írni, ami meghozza.
Mit csinált a doki basszus? Meg sem vizsgált, meg sem kérdezte mi van veled, csak felírta azt a szart?
Milyen jó orvos. Még vérvételre se küldött? Hormonvizsgálatot sem kért?
Inkább keress mást. És ne azt mondd, hogy rendszertelen, hanem hogy fél évre kimarad.
Lehet PCOS-ed van vagy akármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!