Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a megszakításos védekezés? és mit csináljak? Sarokba szorultam
az a helyzet hogy most lett pasim, és én most várom h megjöjjön a mensim, hogy elkezdhessem szedni a fogamzásgátlót. elég rendszertelen a mensim, szal ez lehet h fél év múlva lesz csak. mit csináljunk? addig nem akarjuk szex nélkül. mit csináljak?
másik kérdésem : megszakításos védekezés mit is takar pontosabban? 18 / l mind kettő kérdésem fontos lenne
Szia!
Egy normális orvos elküldene vizsgálatra és addig is javasolna más módszert a védekezésre az óvszeren és a gyógyszeren kívül...
Szia!
Nem hülyeség az ha valaki nem bírja az óvszert! Az én párom sem bírja. Mi a kezdetektől fogva megszakítással csináljuk. Már több mint két éve, és nincs vele semmi probléma. Én nem szedek tablettát és őszintén szólva nem is akarok, mert beszéltünk már erről is. Nem kívánok szedni semmit, ami felboríthatná a hormonháztartásom. Úgyhogy ez van, de mi így szeretjük. Egyébként is nemsokára már babát is szeretnénk. Olyan másfél év múlva legkésőbb elkezdeni. Szóval nem kell tőle félni, de kell hogy tudja a pasi mikor megy el, és kell hozzá hogy megbízz benne, akkor nem lesz semmi gond.
Utolsó: Ne osztogass már hülye tanácsokat.
Sz, hogy neked bevált, még nem jelenti azt, hogy más nem lesz az első alkalommal terhes.
Meg oké, hogy te meg tudod tartani a babát, de gondolom a kérdező mehetne abortuszra.
Örülj neki, hogy neked bevált, de ne ajánlgasd.
Megőrülök az ilyen emberektől komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!