Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi az a megszakításos védekezé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a megszakításos védekezés? és mit csináljak? Sarokba szorultam

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy most lett pasim, és én most várom h megjöjjön a mensim, hogy elkezdhessem szedni a fogamzásgátlót. elég rendszertelen a mensim, szal ez lehet h fél év múlva lesz csak. mit csináljunk? addig nem akarjuk szex nélkül. mit csináljak?

másik kérdésem : megszakításos védekezés mit is takar pontosabban? 18 / l mind kettő kérdésem fontos lenne

2010. aug. 8. 18:24
1 2
 11/15 LoveGame válasza:

Szia!

Egy normális orvos elküldene vizsgálatra és addig is javasolna más módszert a védekezésre az óvszeren és a gyógyszeren kívül...

2010. aug. 8. 21:38
 12/15 anonim válasza:
29%

Szia!

Nem hülyeség az ha valaki nem bírja az óvszert! Az én párom sem bírja. Mi a kezdetektől fogva megszakítással csináljuk. Már több mint két éve, és nincs vele semmi probléma. Én nem szedek tablettát és őszintén szólva nem is akarok, mert beszéltünk már erről is. Nem kívánok szedni semmit, ami felboríthatná a hormonháztartásom. Úgyhogy ez van, de mi így szeretjük. Egyébként is nemsokára már babát is szeretnénk. Olyan másfél év múlva legkésőbb elkezdeni. Szóval nem kell tőle félni, de kell hogy tudja a pasi mikor megy el, és kell hozzá hogy megbízz benne, akkor nem lesz semmi gond.

2010. aug. 9. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó: Ne osztogass már hülye tanácsokat.

Sz, hogy neked bevált, még nem jelenti azt, hogy más nem lesz az első alkalommal terhes.

Meg oké, hogy te meg tudod tartani a babát, de gondolom a kérdező mehetne abortuszra.

Örülj neki, hogy neked bevált, de ne ajánlgasd.

Megőrülök az ilyen emberektől komolyan.

2010. aug. 9. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
én is megszakításosan szeretkezek a párommal,de nálunk se gond ha becsúszik a baba,viszont ez nagyon pasi függő,mert voltam olyannal aki gumiban nem tudott elélvezni és mindig összement,aztán utána szedhettem az eseményutáni tabit,szóval beszéljetek erről h. ki hogyan áll a kockázatokkal,amúgy manapság lehet már alacsony hormonos tabikat is kapni,de tény h. az is árthat neked.szóval jól gondold meg,ha még fiatalkorú vagy akkor belefér,de szerintem 20-25 körül már én abbahagynám a tabi szedést.amúgy kell előtte az orvosi vizsgálat,nekem azt mondták attól be fog állni a menszi és csak a lényeg h. a májad bírja.viszont én csak 1 évig szedtem de évekig tartott mire rendbe jött újra a hormonháztartásom és a menszim azóta igaz h. kevesebb(ami aggaszt),de fájdalmasabb is illetve sokkal pattanásosabb vagyok mint előtte voltam.de lehet ez egyénfüggő.de jól gondold át,amúgy lehet latex mentes gumikat is venni(igaz jó drága),de azt a bőrének bírnia kell.az h. nem élvez el benne az meg önzőség,mert sok pasi van aki bírja, és hülyeség h. sokkal szarabb,persze más,de ennyit meg kellene érnie a szerelemért.
2010. aug. 12. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:
a doktor esetleg felírhat neked pesszáriumot. spermiciddel kiegészítve a gyógyszerrel megegyező a hatékonysága. az orvos úgyis elmondja a lehetőségeket. érdeklődj, mert ha tuti nem tervezel gyereket, akkor védekezz normálisan, ne legyen abortusz a vége.
2010. aug. 12. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!