Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sarokba szorultam, mit tegyek?
20 éves egyetemista vagyok és eléggé magányos( mind baráti mind párkapcsolati oldalról) vagyok egy pár okból kifolyólag:
1, Gimnázium után az összes barátom külföldre vagy "vidékre" ment tanulni én egyedül maradva budapesten.
2, Egyetemen próbáltam barátokat szerezni de, mivel egyetemen az ivás hozza össze az embereket én meg egészségügyi problémák miatt nem ihatok, ezért ez gyorsan ki lett lőve.
3, Bejárós vagyok, és naponta 4,5 órát utazok, ezért az egyetemi életből kimaradok. (kolesz nem megoldás, mert közel lakom a Bp-hez ahol az egyetem van de a közlekedés rossz. kocsi sem jön szóba hisz bpn nem takarítanék meg 1 percet sem vele)
4 különös képpen nem is szeretem a bulikat. Nem kedvelem a hangos zenét a táncot és az általában felvonultatott "slágerekt sem. Inkább a komoly zenét kedvelem (eléggé sznobosnak hangzik tudom, de mit tegyek ellene)
4, Rajtam nem látszódik, hogy meleg vagyok és szerintem, ha van is más meleg az egyetemen az nem arra a karra jár ahova én.
(ELTE TTK)
5, Introvertált vagyok, de ez a legkisebb gondom, mert könnyedén ki tudok lépni belőle és úgy viselkedni, mint egy extrovertált (habár csak 6-7 óráig, utánna azért kell egy kis feltöltődés)
Asszem ennyi.
Most már bátran kijelenthetem, hogy a magán életem egy nagy 0 és nem igazán érzem, hogy az elkövetkezendő pár évben ez változni fog.
A gond az, hogy simán megértem, hogy miért vagyok magányos, de nem tudom, hogy mit tegyek ellene. Ötlet?
Kedves Kérdező, sajnos én is hasonló cipőben járok baráti oldalról, párkapcsolati oldalról egy fokkal sikeresebbnek mondanám magam. Barátaim viszont sajnos sohasem voltak igazán, így amikor nem volt párkapcsolatom, nagyon magányos voltam.
Szóval vannak még hasonló problémával küzdő meleg srácok ;)
Nekem legjobb barátom is ilyen nem ivós szerény srác:)
Neki lett baráti társasága és elviszik inni, de akkor se vedelnek mint állat hanem kulturaltan a tobbin nem vesznek reszt a srac meg sose iszik és igy is csípik:D
Legyel kolis, vagy nezz utana milyen lehetoseek vannak
Egyetemen: mentorprogramok, tdk, szakkoli, hok, ehok, senior/instruktor, kulonbozo szervezetek, reszlegek, zene, kamara, egyuttes, sport stb.
Tuti vannak olyanok mint te, ha kilepsz es egyszer megtalalod akkor mar jo lesz minden.
En az ellentetes vagyok: total extrovertalt, sok buli sok pia, de a jo tarsasag nekem se az olembe hullott, tettem azert h jo kozossegunk legyen jo baratokkal :))
Megértem.
Az egyetemen én is extrém időket utaztam.
Napi 4 óra körül volt nekem is,mások még buliztak,én addig örültem,ha alszok pár órát..
Szia!
Szerintem próbálj mondjuk sportolni. Suli után. Általában az ilyen helyeken jófej emberek verődnek össze. És most nem konditeremre gondolok. Hanem pl falmászás, fallabda, közösségi futás, meg még sokminden. Az így spóroló emberek összetétele nagyon vegyes. Nem isznak közben értelem szerűen de mindig lehet dumálni.. mert a közös "munka, fáradtság" mindig összekovácsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!