Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sarokba szorultam, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sarokba szorultam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista vagyok és eléggé magányos( mind baráti mind párkapcsolati oldalról) vagyok egy pár okból kifolyólag:

1, Gimnázium után az összes barátom külföldre vagy "vidékre" ment tanulni én egyedül maradva budapesten.

2, Egyetemen próbáltam barátokat szerezni de, mivel egyetemen az ivás hozza össze az embereket én meg egészségügyi problémák miatt nem ihatok, ezért ez gyorsan ki lett lőve.

3, Bejárós vagyok, és naponta 4,5 órát utazok, ezért az egyetemi életből kimaradok. (kolesz nem megoldás, mert közel lakom a Bp-hez ahol az egyetem van de a közlekedés rossz. kocsi sem jön szóba hisz bpn nem takarítanék meg 1 percet sem vele)

4 különös képpen nem is szeretem a bulikat. Nem kedvelem a hangos zenét a táncot és az általában felvonultatott "slágerekt sem. Inkább a komoly zenét kedvelem (eléggé sznobosnak hangzik tudom, de mit tegyek ellene)

4, Rajtam nem látszódik, hogy meleg vagyok és szerintem, ha van is más meleg az egyetemen az nem arra a karra jár ahova én.

(ELTE TTK)

5, Introvertált vagyok, de ez a legkisebb gondom, mert könnyedén ki tudok lépni belőle és úgy viselkedni, mint egy extrovertált (habár csak 6-7 óráig, utánna azért kell egy kis feltöltődés)

Asszem ennyi.

Most már bátran kijelenthetem, hogy a magán életem egy nagy 0 és nem igazán érzem, hogy az elkövetkezendő pár évben ez változni fog.

A gond az, hogy simán megértem, hogy miért vagyok magányos, de nem tudom, hogy mit tegyek ellene. Ötlet?

2016. nov. 18. 22:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, sajnos én is hasonló cipőben járok baráti oldalról, párkapcsolati oldalról egy fokkal sikeresebbnek mondanám magam. Barátaim viszont sajnos sohasem voltak igazán, így amikor nem volt párkapcsolatom, nagyon magányos voltam.

Szóval vannak még hasonló problémával küzdő meleg srácok ;)

2016. nov. 18. 23:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem legjobb barátom is ilyen nem ivós szerény srác:)

Neki lett baráti társasága és elviszik inni, de akkor se vedelnek mint állat hanem kulturaltan a tobbin nem vesznek reszt a srac meg sose iszik és igy is csípik:D

2016. nov. 18. 23:15
 3/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a gondot inkább az ingázás okozza. Még ha 4kor is van vége az óráimnak akkor is csak fél 7 fele érek haza. Egyébként az ilyen nagy összejövetelek meg csütörtökön vannak (mikor 6-ig vagyok alapból) mert az egyetem 50%-a egyetem. Ja , mãsrészt akik meg beszélnek velem azok mindig a ZH-król beszélnek én pedig nem szeretek róluk beszélni.
2016. nov. 18. 23:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltad át rendesen ezt az egyetemválasztást :/ Vagy csak Pesten van ez a szak? Mert gondolom számítani lehetett erre az utazási időre :/ Szerintem elgondolkodhatnál az egyetem váltásán, mivel nincs senki aki pesthez kötne. Én pl szerettem volna elszakadni szüleimtől, ezért az ország másik végébe jelentkeztem egyetemre. Összességében az út 6 óra körül tart, de így legalább csak 2-4 hetente kellett utaznom 12 órát. Én nem bántam meg. Abban a városban lakni ahol az egyetem is van nagyon király. Nem vagy helyközi buszokhoz, vonatokhoz kötve.
2016. nov. 18. 23:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Legyel kolis, vagy nezz utana milyen lehetoseek vannak

Egyetemen: mentorprogramok, tdk, szakkoli, hok, ehok, senior/instruktor, kulonbozo szervezetek, reszlegek, zene, kamara, egyuttes, sport stb.

Tuti vannak olyanok mint te, ha kilepsz es egyszer megtalalod akkor mar jo lesz minden.

En az ellentetes vagyok: total extrovertalt, sok buli sok pia, de a jo tarsasag nekem se az olembe hullott, tettem azert h jo kozossegunk legyen jo baratokkal :))

2016. nov. 19. 00:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent a közel? Én Tatabánya melletti faluról járok be, 3 óra egy nap a közlekedés oda-vissza összesen csak. Mondjuk én szeretek utazni, akkor tanulok mindig :D
2016. nov. 19. 00:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Megértem.

Az egyetemen én is extrém időket utaztam.

Napi 4 óra körül volt nekem is,mások még buliztak,én addig örültem,ha alszok pár órát..

2016. nov. 19. 01:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
ötöst mintha rólam írtad volna:D lány vagyok ugyan, de pesti, szívesen barátkozom mert nekem is az a helyzet sok barátommal, mint neked, írhatsz ha gondolod:)
2016. nov. 19. 08:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem próbálj mondjuk sportolni. Suli után. Általában az ilyen helyeken jófej emberek verődnek össze. És most nem konditeremre gondolok. Hanem pl falmászás, fallabda, közösségi futás, meg még sokminden. Az így spóroló emberek összetétele nagyon vegyes. Nem isznak közben értelem szerűen de mindig lehet dumálni.. mert a közös "munka, fáradtság" mindig összekovácsol.

2016. nov. 19. 08:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én se voltam és vagyok az a tipikus bulis. Nem vonz a diszkó, inni se szoktam. Szóval megértelek. Szívesen beszélgetnék veled:)
2016. nov. 19. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!