Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha csak az orált engedem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak az orált engedem egy fiúnak, semmi mást, és én sem nyúlnék nagyon máshogy fiuhoz akkor én homo vagyok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nők is érdekelnek, akkor csak bi.
2016. nov. 15. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Technikailag nem nővel vagy, úgyhogy hetero biztos nem vagy. :P
2016. nov. 15. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
bírom amikor próbáltok valami kibúvót keresni, hogy ne kelljen biszexnek vagy melegnek vallani magatokat:D mintha ez változtatna bármit is a vágyaitokon
2016. nov. 15. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egész definíció dolog mindig kultúrához és korszakhoz kötődik, ma már nagyon rásütjük másra a bélyeget azzal, hogy ha hozzányúlsz egy másik pasihoz akkor te már nem vagy hetero.

Kinsey és hasonló kutatók alapból leírták, hogy itt nem fekete és fehér van, hanem szürke árnyalatok és nincs senki 100% hetero, csak max közelít afelé.

A szex egyik fontos oldala (ha nem szaporodást nézzük), hogy élvezd. Bármit csinálsz, csináld, addig amíg élvezed csinálni!

2016. nov. 15. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Nem, akkor egy önző paraszt.
2016. nov. 15. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, de ez nem ettől függ. Hány éves vagy? Ha gondolod privátban is szívesen válaszolok, ha para ide írni.
2016. nov. 19. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!