Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz már máshogy?
Meleg vagyok, nem én akartam így, de isten ilyennek teremtett. Ezt már kezdem el fogadni, és bele törődök hogy sosem lesz már normális életem!
De már kezd elegem lenni hogy míg mindenki párkapcsolatban van, én egyedül ülök otthon és várom a "nagy őt" (vagy valakit).
Minden ismerősöm párkapcsolatban van, és most le se Sza*nak. És már én is szeretnék valakit magamnak, de egyszerűen bármit teszek, nem találok senkit!
Mit lehetne még tenni, vagy egyáltalán lesz ez még másképp?
Nem csak Te vagy egyedül, aki ugyanebben a cipőben jár. Én már 2 éve próbálkozom, de semmi eredménnyel. Nem vagyok csúnya, nem is látszik rajtam, hogy "meleges" lennék. Bárkivel is szerettem volna ismerkedni, mindenkinek csak a szex kell... hát köszönöm szépen, erre én nem vagyok vevő. :D Egy ideje már feladtam, nem is próbálkozom, majd egyszer csak jön...
Lelkileg nagyon kitud készíteni, ezért sem erőltetem már a dolgot, helyette inkább lekötöm magam, szervezek több programot a barátokkal, sportolok, miegymás...
Ne félj, egyszer Te is rátalálsz majd valakire. :)
Nos akkor nézzük az okokat.:) Az ismerkedő oldalakon azt tapasztalom, hogy mondjuk egy 6-os pasi minimum 7-est keres. A 7-es minimum 8-ast, így ők ugye nem találnak egymásra. Azonban mikor a 7-esnek ír a 6-os akkor őt megesik, hogy bunkó módon koptatja le a másik mondván nincs tétje, hogy hogyan viselkedik, mivel nem jön be neki a másik. Ami személy szerint azt gondolom, hogy szánalmas, hisz minden megnyilvánulásával magáról alakít ki képet és azt sose tudhatja a másik kicsoda. Emiatt a 6-os majd bukó lesz azzal az 5-el aki majd ír neki. És ez így megy körbe....
Ez az első amit akartam. A másik, hogy nekem szex randiból lettek a partnereim. Hiszen a szex jó volt, a simi, ölelés, smár jó volt és éreztük, hogy lehetne ez több, mert el tudtunk beszélgetni, stb.
Arra azonban fel kell készülni, hogy sok meleg igényli az új és új hódítást. Azonban az csak szexről szól. HA ezt fel tudja fogni az ember akkor egyszerűbb minden. Amúgy meg pont annyira nehéz mint heteróként. Csak a heteróknak mindenki potenciális jelölt és nem kell félni, hogy vajon heteró-e.....
Nekem még mindig fáj, hogy hűtlen volt a barátom. Egy év után sem tudtam elfelejteni. És nem tudok bízni az emberekben, igazából nem keresek senki. Amolyan elvagyok állapotban vagyok.
Néha előfordul, hogy vágyok valakire, van, hogy ismerkedem is, de valahogy utána nemet mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!