Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kellene máshogy csinálnunk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene máshogy csinálnunk?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel egyszerűen nem sikerül a szex. Eddig próbáltuk misszionárius és lovagló pózban, de egyikben sem sikerült. A misszionárius "hatásosabb" volt, ott kb. 5cm-et be tudott menni a péniszem. Hogy lehetne ezen változtatni?? Én az előjátékra gyanakszom, hogy nem elég és nem lazul el kellően. Az ujjazás 2 ujjal már fáj neki, viszonz 1 ujjal élvezi. De azt is érzem, hogy közrefogja az ujjam a hüvelye. A síkosítással nincsen baj, síkosítót is használtunk, meg kellően nedves is.

Már olyanra is gondoltam, hogy túl vastag a péniszem (56mm-es óvszert használok/használunk) a hüvelyéhez, vagy még nagyon szűk (én vagyok neki az első).

Mégis mi segíthetne, hogy sikerüljön?

Normális válaszokat kérnék, légyszíves.

2016. nov. 6. 10:54
1 2
 1/12 RRR ***** válasza:

lehet valami zavarja,szégyell valamit,,,próbáljátok még hosszabb előjátékkal,akár orgazmusig izgasd ,esetleg félhomályban,sötétben ...

biztos ok lesz csak légy türelmes vele

2016. nov. 6. 10:57
 2/12 A kérdező kommentje:

Miután orgazmusa van, utána nem is engedi szinte, hogy hozzáérjek.

Én egyáltalán nem erőltetem, csak látom rajta, hogy bántja, hogy nem sikerül. Már egészen annyira, hogy legutóbb még sírni is kezdett és el is fordult tőlem meg minden. Alig lehetett megvígasztalni, hogy semmi baj sincsen, majd próbálkozunk. Ami még zavarja kicsit, hogy így "elpazaroljuk" az óvszert, mert azért annak is ára van... De engem meg egyáltalán nem érdekel ez, bármit megvennék azért, hogy neki jobb legyen és sikerüljön. Mondjuk azért egy vibrátort nem, nem vagyunk évek óta együtt.

2016. nov. 6. 11:05
 3/12 anonim ***** válasza:

A barátnőd marha szűk, sajnos "erőszakosabbnak" kell lenned vele.

Vagyis inkább nagyon határozottan betolni... kellemetlen lesz az első fél perc, de különben nem fog menni, vagy kijön, stb.

Én is pont ilyen vagyok, a párom rendesen felizgat, tocsogok, tág(abb) vagyok, mégis jobban oda kell tennie magát, hogy bemenjen és az elején fáj is picit. De amint megszokom, hogy bennem van, onnantól nagyon élvezem minden pillanatát. Orgazmus után viszont nekem sem szokott jól esni, így nem is nyal el előtte (max. utána, ha aktus közben nem megyek el).

Egyébként nekünk a misszió nem is túl jó, ami szuperál az a lovagló (bár utálom), kutya, meg én háton és a lábam a párom nyakában.

2016. nov. 6. 11:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyébként minél jobban rágörcsöl erre, annál szűkebb lesz. Nem fogod tudni berakni, kudarcként éli meg, és még inkább félni fog a következőtől... ördögi kör.

Egyébként itass meg vele egy! pohárka bort, vagy pezsgőt, hogy kicsit ellazuljon.

NEM leitatnod kell, de ha én iszok egy kis alkoholt (pl. sörözünk, borozunk vacsi után), akkor felszabadultabb vagyok, és nyíltabb, plusz a vágyamat is meghozza. ;)

2016. nov. 6. 11:18
 5/12 anonim válasza:
Lehetséges, hogy vaginizmus. Ha vállalkozó kedvűek vagytok szerezhettek be Coryanthe yohimbe kérget vagy pedig Heimia salicifolia-t. (én még nem próbáltam csak olvastam róluk) Mégis azt mondom, hogy sok szeretettel és beszélgetéssel meg tudjátok oldani. Remélem sikerülni fog. :)
2016. nov. 6. 17:52
 6/12 János Gilján ***** válasza:
Ne vidd el pettinggel orgazmusig, pont a közelébe állj meg, és akkor tedd be neki, amikor a szervezete már nagyon kívánja a beteljesülést. Az a legjobb, ha ő jelez, amikor már nagyon közel van, hogy most állj meg és rakd be.
2016. nov. 7. 09:42
 7/12 anonim ***** válasza:
17%

Egyszerűen nem te vagy az ő embere. Nem szerelmes beléd, (még ha ő azt is hiszi) nem éri magát biztonságban melletted, ezért nem tud ellazulni. A szex nem csak mechanikai művelet. Főleg nem a nőknek, akik mindenben az érzéseikre, érzelmeikre hagyatkoznak.

Keress mást, mindketten jobban jártok.

2016. nov. 7. 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:
".. De engem meg egyáltalán nem érdekel ez, bármit megvennék azért, hogy neki jobb legyen és sikerüljön. Mondjuk azért egy vibrátort nem, nem vagyunk évek óta együtt." ezen besirtam:D
2016. nov. 8. 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja keress egy magasabb szexuális kulturájú / libidójú csajt mert előbb utóbb csak ülni fogsz a lyuk mellett és ugatni a holdat
2016. nov. 8. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is az lenne a megoldás, ha hirtelen betolnád az egészet. Előtte iszogassatok egy kicsit, attól jobb kedvetek lesz, a lány is ellazul. Nálam az alkoholnak olyan hatása van, hogy kívánós leszek tőle és érzem, hogy nedvesedek :D

De egyébként beszélj vele... Tényleg akarja a szexet? Felkészült rá?

Hány évesek vagytok?

2016. nov. 20. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!