Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kellene máshogy csinálnunk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene máshogy csinálnunk?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel egyszerűen nem sikerül a szex. Eddig próbáltuk misszionárius és lovagló pózban, de egyikben sem sikerült. A misszionárius "hatásosabb" volt, ott kb. 5cm-et be tudott menni a péniszem. Hogy lehetne ezen változtatni?? Én az előjátékra gyanakszom, hogy nem elég és nem lazul el kellően. Az ujjazás 2 ujjal már fáj neki, viszonz 1 ujjal élvezi. De azt is érzem, hogy közrefogja az ujjam a hüvelye. A síkosítással nincsen baj, síkosítót is használtunk, meg kellően nedves is.

Már olyanra is gondoltam, hogy túl vastag a péniszem (56mm-es óvszert használok/használunk) a hüvelyéhez, vagy még nagyon szűk (én vagyok neki az első).

Mégis mi segíthetne, hogy sikerüljön?

Normális válaszokat kérnék, légyszíves.

2016. nov. 6. 10:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
O ez sajnos nem csak szuzessegnel problema, hanem szules utan is. Igen nagy turelem, sok kenyeztetes es gyakorlas kellett, hogy 36 eves letemre ujra tudjak szexelni :/ Sok-sok alkalom volt, mikor behatolassal nem is probalkoztunk. Turelem es gyakorlas :/
2016. nov. 20. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Próbál kielégíteni nyelvel, és ha úgy megy majd fog menni a lompossal is! Egyébként pedig: TÜRELEM!

(lassan szexelj, így azt hihetik hogy értesz hozzá!)

2016. nov. 20. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!