Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez mitol lehet nalam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitol lehet nalam?

Figyelt kérdés
Sok pasival csokoloztam mar, de volt nehany koztuk aminel az elso csok az masmilyen volt. 1-2 ember volt csak amikor az elso csoknal veluk valami furcsa erzest ereztem a hasamnal, nagyon erosen mintha osszeszorulna de kellemes modon, felis nyogtem olyankor. Ez tenyleg asszem csak 2 embernel fordult elo,mindketto nagyon jo pasi volt (bar a tobbi is) szoval latszolag nincs kulombseg koztuk, megis csak veluk volt ilyen es istenem de jo volt.. Mind 2-be szerelmes is lettem. Egyebkent ritkan tudok szerelmes lenni, ha nincs semmi baj a sraccal (edes kedves, torodo, jol nez ki) akkorse megy mindenkinel, ha tokeletes akkorsem. Valaki tudja mi ez az erzes v ismeros neki a helyzet?.
2016. nov. 13. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ismerős persze. nem tudom hogy hívják de tudom mi az az érzés a hasadnál. mindig érzem ha barátom megcsókol, hozzámér stb
2016. nov. 13. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
GOndolom még tini vagy :) Szerintem addig jó, míg tudsz szerelmes lenni :)
2016. nov. 13. 17:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, 18vagyok:) ritkan de tudok, csak olyan pasikba akiket en nem, vagy nem ugy erdeklek..szoval pech
2016. nov. 13. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!