Mitol alakul ki nalam mindig? Valami hazi praktika?
1. Mert nem vagy célzottan kezelve. (nem vesznek mintát a hüvelyedből és nem csinálnak tenyésztést)
vagy
2. Ha élsz nemi életet, a párod nincs kikezelve és visszaadja.
vagy
3. Állandóan felborul a hüvelyflórád egyensúlya. Akár antibiotikumos kezelés, akár gombaölő szerek használata, gyakori tamponhasználat, túlzott tisztálkodás, ezek mind mind felborítják a hüvelyflóra egyensúlyát, aminek következtében újra meg újra kialakul a gombás fertőzés. Vannak erre kapható vény nélküli készítmények a patikában.
vagy
4. Nem hordasz megfelelő fehérneműt. A legjobb a nem tanga, hanem hagyományos vagy francia bugyi és az anyaga legyen mindenképpen pamut.
vagy
5. A fehérneműket és törölközőket nem mosod megfelelő, vagyis magas hőfokon és nem pusztulnak el a kórokozók és visszafertőzöd saját magadat.
Hirtelen most ennyi jutott az eszembe, amik mind-mind hozzájárulnak a visszatérő fertőzésekhez.
Én pont ezen a héten voltam nőgyógyásznál, és nekem is többször volt már fertőzésem, és mondta a doki hogyha egyszer valaki megfertőződik, akkor annál többször ki is fog jönni.
Emellett igaza van az előttem írónak, mert ha fertőzőtt vagy, akkor a párod is az, csak ő tünetmentes. Amíg nem kezelitek le őt is, addig ez folyamatosan ismétlődni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!