Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol alakul ki nalam mindig?...

Mitol alakul ki nalam mindig? Valami hazi praktika?

Figyelt kérdés
fel evente jarok nogyogyaszhoz es mindig bevagyok gombasodva,viszketek es eg nagyon,feher folyasdom is van.
2013. aug. 16. 08:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Mert nem vagy célzottan kezelve. (nem vesznek mintát a hüvelyedből és nem csinálnak tenyésztést)

vagy

2. Ha élsz nemi életet, a párod nincs kikezelve és visszaadja.

vagy

3. Állandóan felborul a hüvelyflórád egyensúlya. Akár antibiotikumos kezelés, akár gombaölő szerek használata, gyakori tamponhasználat, túlzott tisztálkodás, ezek mind mind felborítják a hüvelyflóra egyensúlyát, aminek következtében újra meg újra kialakul a gombás fertőzés. Vannak erre kapható vény nélküli készítmények a patikában.

vagy

4. Nem hordasz megfelelő fehérneműt. A legjobb a nem tanga, hanem hagyományos vagy francia bugyi és az anyaga legyen mindenképpen pamut.

vagy

5. A fehérneműket és törölközőket nem mosod megfelelő, vagyis magas hőfokon és nem pusztulnak el a kórokozók és visszafertőzöd saját magadat.

Hirtelen most ennyi jutott az eszembe, amik mind-mind hozzájárulnak a visszatérő fertőzésekhez.

2013. aug. 16. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Én pont ezen a héten voltam nőgyógyásznál, és nekem is többször volt már fertőzésem, és mondta a doki hogyha egyszer valaki megfertőződik, akkor annál többször ki is fog jönni.

Emellett igaza van az előttem írónak, mert ha fertőzőtt vagy, akkor a párod is az, csak ő tünetmentes. Amíg nem kezelitek le őt is, addig ez folyamatosan ismétlődni fog.

2013. aug. 16. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
volt már tenyésztés? ha pl candidia akkor diéta nélkül nem fog elmulni sajnos. Én 2 évig szenvedtem vele mire végre kiderült hogy candida és nem sima gomba.
2013. aug. 16. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, én is a candida diétát javaslom, plusz az első jókat írt.
2013. aug. 16. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért én lehet, hogy orvost váltanék...
2013. aug. 16. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ez az orvos tényleg nincs a helyzet magaslatán.
2013. aug. 16. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!