Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mitol lehet nalam?

Ez mitol lehet nalam?

Figyelt kérdés

Szedem a xanaxot naponta már szerintem függö vagyok mert néha az elöirtnál többet szedek be!

0.25-et irtak fel abbol néha 5-6 is lemegy.

igazábol nehéz erröl beszélni mert amikor beveszek este 3-4 et ugy érzem nagyon jó igy és még többet akarok az ellazult érzésböl.

Néha meg ugy érzem akármit megtennék hogy erösebben érezem ezt! azt hozáteszem 3 éve nem cuccozom már lehet igy potolom? sajnos hajlamos vagyok az ijesmire!

Van ugy hogy még megkivánom rá az alkoholt is! ne itélkezetek

a válaszokat köszönöm

2013. aug. 9. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Magad is bevallod h hajlamos vagy rá és igen függesz a tablettától. Beszélj mindenképp a kezelőorvosoddal!
2013. aug. 9. 22:26
 2/2 A kérdező kommentje:

igen bevallom csak felek ezt megosztani vele mert szégyenlem valahol!

De ugyanakkor jó lenne ha néha leblokkolna az agyam!

Atol tartok nehogy bedugjanak egy intézetbe! tudom butaság de tartok attol is hogy megvonják! persze tisztában vagyok hogy ez lenne a legjobb megoldás

2013. aug. 9. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!