Minden nagyobb levegovetelkor egy nem tul eros, inkabb idegesito szivfajdalmat erzek, mitol lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyobb levegovetelnel, bal karom felemelese eseten faj, de birhato, nem annyira eros, viszont nem tudom mitol lehet ...2013. júl. 10. 11:42
1/7 anonim válasza:
Menj el mielőbb egy kardiológushoz, a szív nem játék!
2/7 anonim válasza:
Szinte 100%,hogy nem a szíved fáj! A szív"fájdalom" levegővételre,mozgásra nem változik,nem erősödik,v.gyengül.
A borda közötti izmaid fájhatnak,h mitől azt ne tudom(talán megerőltetted,elfeküdted).
3/7 A kérdező kommentje:
Nos, az igazsag az, hogy mar en sem tudom mim faj pontosan, talan nem is a szivem, kicsit feletette, nem nagyon tudom mi hol helyezkedik el .. viszont aggaszt a dolog
2013. júl. 10. 12:00
4/7 anonim válasza:
Bordáid nem sérültek mostanában? Lehet h rosszul forrt össze, vagy úgy repedt meg, hogy észre se vetted akkor...
5/7 A kérdező kommentje:
Nem a bordaimmal sohasem volt semmi gond, egyszer sem serultek. Amire gyanakodhatok az a megeroltetes, mivel a napokban kezdtem el ugymond egy munka miatt biciklizni es hat az igazsag az, hogy elegge kifarasztottam magam ezzel, de nem foghatom csak erre, azert lattam jobbnak ha megkerdezem itt, hatha van aki tapasztalt hasonlokat es tanacsokat adhat.
2013. júl. 10. 12:07
6/7 anonim válasza:
2. vagyok.
Nyugi! Amit a "szívfájdalomról" írtam igaz. De a saját megnyugtatásodra menj le a háziorvosodhoz.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben es kosz a nyugtatast ;)
2013. júl. 10. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!