Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan deríthetem ki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki, hogy egy fiú meleg-e?

Figyelt kérdés
Milyen jelei vannak egyáltalán, ha meleg? (Itt nem arra gondolok, hogy rázza a s.ggét, mert elég heterosan viselkedik). Hogyan lehet észrevenni, mikre figyeljek oda? Esetleg ha 'közelebb' szeretnék hozzá kerülni, hogyan tegyem, hogy ha hetero, ne essek pofára, ne tűnjön fel nagyon, viszont ha meleg, értse a jeleket?

2016. nov. 1. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk megkérdezed?
2016. nov. 1. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én is pont ilyen helyzetben vagyok kérdező :D

én figyelem azt hogy kikkel barátkozik, ha sok lánybarátja van akkor nagyobb az esély rá hogy az. Ha ismerem személyesen figyelem mennyit beszél a csajokról, sikereiről ha volt, mik a meglátásai, ezekre rá lehet kérdezni. Megfigyelni hogy ha jó nő van a közelben felkeltie az érdeklődését, ilyen apró dolgokból le lehet szűrni, de ami nagyon fontos, hogy ezek egyáltalán nem 100%-ak, ilyen szempontból nem lehet megmondani pontosan, csak utalni lehet rá..

2016. nov. 1. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jo a szemed, és ügyes vagy nézd a szemét, azaz a pupillát, tudom nagyon nehéz pont azt lesni, de az az eggyetlen amiből ha valaki tud olvasni, az bármit megtudhat, pusztán pl abbol, hogyha szimpatikus vagy neki, akkor a pupillája kitágul, ha füllent akkor nagyon enyhe méret változás lesz a pupilláján, ami nehezen vehető észre, bármilyen heterosan viselkedik azt senki nem tudja befolyásolni, azt tanuld meg figylegetni, az sokat elárul.
2016. nov. 1. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerűen cumizd le és kész,probléma megoldva ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2017. jan. 9. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!