Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bárkivel megbeszélek online egy oda-vissza orált, pár nappal a megbeszélt időpont előtt eltűnik és nem válaszol?
Figyelt kérdés
Többször is volt már rá példa2016. nov. 1. 11:46
1/12 anonim válasza:
Azért, mert csak a helyzet izgatja fel őket. Gyakorlatban már nem szeretnék, de elméletileg izgató.
2/12 anonim válasza:
Mert meggondolják magukat vagy csak szórakoznak. Ez engem is idegesít.
3/12 anonim válasza:
Megijedtek a nagy f_szodtól. Lehet én is megijednék.
4/12 anonim válasza:
Hát igen. Valoszinüleg vagy szórakozott csak, v. elszállt a batorság, izgalom.
Ha valami közbejött volna csak, akkor keresett volna.
5/12 anonim válasza:
Hát már addigra nem volt kanos. Ismerős sajna:(
7/12 anonim válasza:
ugyanez a problémám nekem is. épp a héten beszéltem meg itt valakivel egy ilyen találkát és természetesen semmi nem lett belőle.
8/12 anonim válasza:
#4 vagyok
Utolso késztetett irasra. Tényleg nen értem embereknek miért jo ilyennel szorakozni.
Mert mar a megijedést is kétlem.
Amit elmondtatok nem az jön le hogy márol holnapra akartatok találkozni egy kis közös orálra. Gondolom minden esetben megelőzte egy ismerkedési fázis. Tehat volt ideje átgondolni.
9/12 anonim válasza:
Mert emberek nem igazából nem "orálra" akarnak találkozni, hanem emberi kapcsolatokat akarnak. Miután elmúlt az ismerkedés izgalma, már inkább nem is akarnak arra gondolni, hogy miről beszéltek veled. A megoldás: normális ismerkedés, nem csetszex.
10/12 anonim válasza:
Hát szexmentes randira is nagyon nehéz rávenni egy másik fiút, én úgy tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!