Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vanak fiatalok akik szereti a bdsm et?
Figyelt kérdés
Hany eves korotokba vetetek eszre hogy nektek a bdsm tetszik?2016. okt. 27. 22:50
1/8 anonim válasza:
Kb. 15 evesen. 3 élő szeánszon voltam. De videokat napi szinten nézek. 18f
2/8 anonim válasza:
20 körül lehettem. Azóta imádom. Switch vagyok. Alárendelt jobban szeretek linne, de másnak is szívesen megmutatom ezt az élményt.
3/8 anonim válasza:
17 körül amikor egy házibuliban kikötözve ébredtem:D
Azóta vágyom folytatásra, ha volna kivel:D
4/8 anonim válasza:
Engem kb 10 éves korom óta. Amúgy szeretem ha fojtogatnak szex közben. 28/f
5/8 anonim válasza:
Én egy véletlennek köszönhetem, hogy belementem. Azóta is csinálom. Domináns vagyok. Bár egyszer azért lennék szolga, hogy megéljem, mit élnek át és jobbá váljak ezáltal, de mivel a fenekem pl tabu így esélytelen :D
6/8 anonim válasza:
Körülbelül egy-két éve olvasgattam ilyesfajta írásokat és azon kaptam magam, hogy feláll. De annyira nem volt meglepő mert a szubmisszivitás iránti vágyam már a lébfétisemben is megjelent nagyon korán. 17/f
8/8 anonim válasza:
Kb. 13 éves koromban. Akkor még nem volt annyira erős a vágy. Most 16 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!