Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem járnak egyáltalán fiatalok szaunába?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a szauna az olyan időseknek való hely, de hogy ennyire? Magnumban egy 30 alatti van jó esetben rajtam kívűl barát nélkül, 69-ben is jó, ha egy van, mondjuk az kisebb, szóval az arányailag több a magnumnál.2016. júl. 23. 16:50
1/26 A kérdező kommentje:
És hozzátenném, hogy az is külföldi.
2016. júl. 23. 16:53
2/26 anonim válasza:
én mennék de a közelben nincs egy sem :D 18/F
3/26 A kérdező kommentje:
Amíg nincs a közelben szauna mindenki ezt mondja. De aztán ideköltözik és alig jár. Ami egyébként érthető, mert gondolom meleg szórakozóhely sincs a közelükbe és arra is ugyanezt mondja, aztán mikor ideköltözik inkább a szórakozóhelyeket látogatja.
2016. júl. 23. 17:02
4/26 anonim válasza:
én csak kiváncsi vagyok :) ha mennék akkor csak olyannal aki már járt ott. aztán ha tetszene lehetne több alkalom is .
5/26 anonim válasza:
Én egyszer voltam a 69-ben, de akkor is valakivel és csak vele mentem kabinba. Egyrészt szerintem ezt a fiatalok is tudják, hogy inkább az idősebbek járnak szaunába és emiatt nem mennek, másrészt nekem személy szerint ez túl közvetlen ismerkedési forma. Harmadrészt összevetve a hasonlóan gyors kielégülésre szolgáló wc-s ismerkedéssel: ott nem kell fizetni. Ha elmész a szaunába és nem tetszik senki, akkor kb fölöslegesen fizettél az egészért...
6/26 A kérdező kommentje:
Kipróbálnád, de ennyi. Többször a közelébe se mennél, találnál jobb helyeket, ahol részegekkel annyit szexelhetsz, amennyit akarsz. Nem is értem minek tettem fel a kérdést, ha tudom a választ.
2016. júl. 23. 17:28
7/26 anonim válasza:
nézd, több helyről is hallottam hogy főleg az idősebb korosztály képviseli magát, 18 évesen inkább maradnék 30 alatt, a 60 évesekből romeon is van elég :D
8/26 A kérdező kommentje:
"Harmadrészt összevetve a hasonlóan gyors kielégülésre szolgáló wc-s ismerkedéssel: ott nem kell fizetni. Ha elmész a szaunába és nem tetszik senki, akkor kb fölöslegesen fizettél az egészért..."
Azért elèg nagy a különbség a wc és a szauna között. Engem eléggé zavar, amikor meg kell pisálás közben még a meleg kisebbséget is találni és csak aztán lehet róla szó, hogy egyáltalán tetszek-e neki. Meg mosdókban az ember nem szívesen van órákat, szaunában meg el tudja tölteni az idejét. Meg a wc inkább szex miatt látogatott, nem fog ott barátot felszedni senki.
2016. júl. 23. 17:41
9/26 anonim válasza:
#5-ös vagyok. Tudom persze, hogy ég és föld a kettő. De sokaknak tényleg számít a pénz is, nem mindenki engedheti meg magának, hogy heti rendszerességgel leugorjon szaunázni. Én amúgy pl szaunában sem szívesen várakoznék órákat egy partnerre... Az pedig, hogy "a wc inkább szex miatt látogatott, nem fog ott barátot felszedni senki." szerintem a szaunára is eléggé vonatkozik, persze ott valamivel nagyobb eséllyel talál barátot az ember, de sokan oda is csak a szexért járnak...
10/26 A kérdező kommentje:
De én most nem az internethez szeretném hasonlítani a szaunát. Rendben, pénzbe kerül, de egy szórakozóhely is. Mondjuk van Budapesten 100000 meleg, amiből mondjuk pár tízezer fiatal. Mit csinálnak? Otthon planetromeoznak?
2016. júl. 23. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!