Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem járnak egyáltalán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem járnak egyáltalán fiatalok szaunába?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a szauna az olyan időseknek való hely, de hogy ennyire? Magnumban egy 30 alatti van jó esetben rajtam kívűl barát nélkül, 69-ben is jó, ha egy van, mondjuk az kisebb, szóval az arányailag több a magnumnál.
2016. júl. 23. 16:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok pesti, de a szaunán kívül vannak egyéb lehetőségek is, elég csak neten találni egy havert, partnert, aztán lehet menni bárhova. Nem feltétlenül kell a melegeknek szaunákban vagy melegbárokban szórakozni.
2016. júl. 23. 18:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy te nem a nethez akarod hasonlítani, de ennek ellenére nagyon sokan preferálják a netes ismerkedést, ez tény, ez ellen nem tudsz mit csinálni. (még mindig 5-ös vagyok) És amúgy nyilván ebből is következik, amit 11-es írt, hogy nem feltétlenül fognak szaunába vagy akár melegbárba menni azok akik neten megismerkednek.
2016. júl. 23. 18:06
 13/26 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én is a netet preferálom, alapvetően ott ismerkedek. De néha megyek szaunába és amikor egmás után három alkalommal 0 magyar fiatalt találok, megfordul a fejembe, hogy hol vannak a magyar fiatalok. Vagy mitől van sokkal több külföldi, miközben bőven többségben vannak Budapesten a magyarok. Mintha összeesküdtek volna, hogy a szauna kizárt dolog.
2016. júl. 23. 18:15
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
külföldi szaunákban :P
2016. júl. 23. 18:16
 15/26 A kérdező kommentje:
Igen, ez lehet. A széchenyi fürdőben is több a külföldi, mert az itt lakók kevesebbet nyaralnak itt, mint a külföldiek. Ez például egy ésszerű magyarázat lenne.
2016. júl. 23. 18:18
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azert, mert gaznak talaljak:D

En 20 evesen biztos, hogy be nem tennem egy ilyen jellegu helyre a labam, szerintem visszataszito.

2016. júl. 23. 18:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
valaki elmondaná részletesen mi folyik az ilyen helyeken? :D
2016. júl. 23. 18:31
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
nemrég voltam a 69 be és nekem tetszett 20 f
2016. júl. 23. 19:06
 19/26 A kérdező kommentje:
Egy törölközőt tekersz magad köré, úgy mész be. Van egy dzsakuzzi, egy szauna és egy gőzfürdő. A dzsakuzziba értelemszerűen meztelenül mész be, a gőzfürdőbe és szaunába meg vagy törölközővel vagy anélkül, ahogy akarod. Ha megtetszik valaki, valahogy a tudomására adod, például leülsz mellé. Ha te is tetszel neki elmehettek egy kabinba, ahol azt csináltok, amit akartok. Tulajdonképpen szexelhettek a gőzfürdőben is, de szerintem az illetlenség.
2016. júl. 23. 19:13
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
háát mindenesetre érdekesen hangzik... :)
2016. júl. 23. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!