Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mással is előfordult, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is előfordult, hogy valami kis bőrpöcök nőtt a z ánusza köré?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nő vagyok és szeretem az anális szexet, s azért jöttem ide, mert itt több a tapasztalat e téren, főleg a passzív felek részéről.

Szóval szoktuk csinálni a párommal, egyszer kétszer volt, hogy kérdezte, hogy nem fájt-e mert látta, hogy vérzett picit. De sosem fájt és mindig kellően elő voltunk készülve, szóval semmi durvulás nem volt.

Viszont nemrég felfedeztem, hogy két pöcök nőtt a lyuk köré...olyan mint valami madárcsőr :D :O

Ez eléggé feszélyez szex közben...volt/van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2016. okt. 27. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudom miről beszélsz, de nem tudom mi az.

Egyszer az egészség kategóriában rákérdeztem képpel, törölték a drága moderátorok.

2016. okt. 27. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ket dolog lehet - vagy aranyer / annak kizarodott bordarabkaja ( le lehet műteni), vagy condyloma (HPV szemolcs).
2016. okt. 27. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Jelezném, h nem vagyok homogén, csak láttam a kérdést.

Marha gyorsan irány a doki, mert ha az, amire gondolok, akkor frankó fertőző a dolog!

Nézesd meg dokival, a te és a partnered érdeke!

2016. okt. 27. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy proktológust mindenképpen érdemes felkeresni és a vérzésről is beszélni, ugyanis az NEM JÁTÉK! Normál esetben semmiképpen nem lenne szabad véreznie. Ha vérzik, az a.) aranyér b.) végbélrepedés c.) végbélrák jele. Azt pedig csak szakorvos tudja eldönteni, hogy melyik. (Amúgy is mindegyik kezelést igényel.)
2016. okt. 27. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

azért nem kell beparáztatni, h rák

nem rák az, hanem aranyér

az aranyér a végbél ereinek kidudorodása, pont az análszex miatt is előjöhet, ez vérzik

HPV is lehet, ez szemölcsöket okoz, de ha jársz nőgyógyászhoz rendszeres rákszűrésre, és az negatív, akkor aranyér lesz

de valóban menj el dokihoz, proktológushoz, aki felállítja a diagnózist

2016. okt. 27. 15:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem vérzik. Rosszul értelmeztétek. Akkor vérzett a lyuk körül amikor együtt voltunk, mert picit megrepedt amikor behelyezte a péniszét. A pöckök nem véreznek semmi bajom velük, nem fájnak nem viszketnek.

Csak ezzel tudom össze kötni, hogy valami hajszálér megrepedt és az vérzett de nem fájt, pár napra rá megint csináltuk, lehet megint vérzett...akkor előbb háziorvos, vagy egyenesen az a másik akit mondtatok?

Minden esetre köszi a válaszokat.

2016. okt. 27. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

mehetsz egyből a proktológushoz, én úgy tudom, nem kell beutaló

nagyon valószínű akkor, amit írtál, h csak aranyér

2016. okt. 27. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Aranyér vagy vérrög. Az utobbi nem tul komoly, de azert nezesd meg.
2016. okt. 30. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!