Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, veletek előfordult már, hogy családtagotok, lakótársatok vagy ilyesvalaki rátok nyitott szex közben? Hogy reagáltatok, ő hogy reagált?
Nekem lány lakótársam, barátjánál aludt, de összevesztek és hazajött és arra nyitott ne, hogy épp a kanapén d*g az akkori pasim. Berohant idegesen a nappaliba, kellett pár másodperc mire fel fogja mi történik, lemerevedett, jaj bocsival kiszaladt.
Én próbáltam amikor benyitott abbahagyni a szexet, de az exem pont élvezés közelben volt és nem engedett :D fogott a csípőmnél fogva pár lökés után belém is élvezett. mire kiment végeztünk is :D Gáz volt.
Másnap cikinek éreztem, meg ő is zavarban volt, megdicsérte az új szexi baby dollt ami rajtam volt :D (crossdresser vagyok)
Pár nap múlva már amikor nevettünk már a dolgon bevallotta, hogy tetszett neki a látvány.
25/cd
engem csak hallott a lakótársam
mongyuk én is őt
7-es, de legalább a csaj megtudta, hogy a pasija szereti a farkat :D
Amúgy a szex egy tök természetes dolog és gáz, hogy az emberek cikinek tartják vagy zavarba jönnek ilyen szituban.
de az a vicc h neki se volt dolga fiúval se előtte se utána.
szóval ez csak olyan helyzet adta esemény volt, de kizártnak tartom h a srác pasizott... azt nem tudom h a bnőjével mi lett utána, amíg ott voltunk még kb 3 hetet, addig együtt maradtak még, ezt tudom csak biztosan.
egyébként meg tényleg természetes dolog, ahogy egy ilyen kaland is sztem, nem kell ehhez melegnek lenni feltétlen, csak ugye az az örökös kategorizálási kényszere mindenkinek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!