Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, veletek előfordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, veletek előfordult már, hogy családtagotok, lakótársatok vagy ilyesvalaki rátok nyitott szex közben? Hogy reagáltatok, ő hogy reagált?

Figyelt kérdés

2016. okt. 22. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok meleg de szerintem nem gáz. Ha az illető tudja h meleg vagy akkor nem lepődik meg. :)
2016. okt. 22. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
előfordult, rèszeg haverommal hogy leült az àgyunkra miközben a takaró alatt matattam de amikor mondtam neki, hogy èpp fèlbeszakított valamit, leesett neki és kiszaladt:D
2016. okt. 23. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Nekem lány lakótársam, barátjánál aludt, de összevesztek és hazajött és arra nyitott ne, hogy épp a kanapén d*g az akkori pasim. Berohant idegesen a nappaliba, kellett pár másodperc mire fel fogja mi történik, lemerevedett, jaj bocsival kiszaladt.

Én próbáltam amikor benyitott abbahagyni a szexet, de az exem pont élvezés közelben volt és nem engedett :D fogott a csípőmnél fogva pár lökés után belém is élvezett. mire kiment végeztünk is :D Gáz volt.

Másnap cikinek éreztem, meg ő is zavarban volt, megdicsérte az új szexi baby dollt ami rajtam volt :D (crossdresser vagyok)

Pár nap múlva már amikor nevettünk már a dolgon bevallotta, hogy tetszett neki a látvány.

25/cd

2016. okt. 23. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Anyám nyitott rám miközben az ő fehérneműjében vertem a farkam...
2016. okt. 24. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
23/L Öcsém jött be miközben a baratnőmmel nyalakodtunk 69 ben. Fülesen üvölt a zene a fülèben. Nem is vett észre csak mikor az ágyra nézett. Lemerevedett, aztán megmerevedett. Hebegett habogott kiment. Aztan leskelődött 😀
2016. okt. 24. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

engem csak hallott a lakótársam

mongyuk én is őt

2016. okt. 24. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
én hanyatt az ágyon, a srác dolgozott rajtam, erre meg betoppan a bnője ... elég érdekes volt, nem is tudom, ki volt a legnagyobb zavarban hármunk közül.
2016. okt. 27. 12:42
 8/9 ftf1983 ***** válasza:
100%

7-es, de legalább a csaj megtudta, hogy a pasija szereti a farkat :D

Amúgy a szex egy tök természetes dolog és gáz, hogy az emberek cikinek tartják vagy zavarba jönnek ilyen szituban.

2016. okt. 28. 09:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

de az a vicc h neki se volt dolga fiúval se előtte se utána.

szóval ez csak olyan helyzet adta esemény volt, de kizártnak tartom h a srác pasizott... azt nem tudom h a bnőjével mi lett utána, amíg ott voltunk még kb 3 hetet, addig együtt maradtak még, ezt tudom csak biztosan.

egyébként meg tényleg természetes dolog, ahogy egy ilyen kaland is sztem, nem kell ehhez melegnek lenni feltétlen, csak ugye az az örökös kategorizálási kényszere mindenkinek ...

2016. okt. 29. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!