Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek olyan, hogy egy fiúról azt hittétek, hogy meleg, pedig heteró?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért hittétek azt, és lett belőle valami következmény? Gondolok itt arra, hogy ismerkedni akartatok a fiúval...
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. máj. 30. 20:18
1/8 anonim válasza:
volt nem is egyszer, mondjuk ismerkedni nem különösebben akartam, nem mentem rájuk..
2/8 anonim válasza:
A mai divat szerinti fiúk 80%-ról. :S
3/8 anonim válasza:
Szerintem ilyen minden meleggel volt. :/
6/8 anonim válasza:
igen, megtörtént már, de nem lett gond belőle, megbeszéltük
7/8 anonim válasza:
Elég kínoa volt😃 Nagyon kedves volt velem,de tényleg nagyon,és azt hittem hogy belémszeretett meg minden. Egyszer elmentünk bulizni,és elkisértem haza őt,majd megkérdezte hogy nem-e mennék be,mivel hogy nálunk nem volt otthon senki,és tudja,hogy félek egyedül. Felmentünk,aztán az ő családja sem volt otthon. Bementünk a szobájába,majd az egyszemélyes ágyára befeküdtünk. Ráfektettem a fejem a mellkasára és átkaroltam,majd felakartam kúszni a szájához,hogy megcsókoljam és az ujját a számnak nyomta és hátratolta a fejem. Fáradt volt,egy szót sem szólt,én pedig visszafeküdtem a mellkasára. Amikor felkeltem,ő a padlón feküdt,én pedig egyedül az ágyon. Összekaptam a cuccaim,és átléptem rajta. Megpróbáltam kiosonni,de az anyukájába ütköztem a lépcsőnél. Kínos volt. Köszöntem neki majd gyorsan kimentem. Hazaértem és visszafeküdtem aludni,aztán meg arra keltem,hogy hív a srác. Mondta,hogy az anyukája azthiszi,hogy lefeküdtünk,és hogy meleg. Erre megkérdeztem,hogy miért? Nem vagy az? Ő meg így nem,dehogy. Jut eszembe,este mit akartál csinálni? Gyorsan kinyomtam,azóta nem beszéltünk😃
8/8 A kérdező kommentje:
Ó, hát ez tényleg kellemetlen lehetett. :/ De hasznos volt a válasz, köszönöm! :)
2016. jún. 1. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!