Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam a lakótársamnak, hogy bejön, viszont eddig úgy néz ki koppantam. Hárman lakunk egy koliszobában, s ugy gondolom az lesz a legjobb ha én elkoltozom egy masikba. Mit gondoltok?
Szeribten itt az exe vana dologban.
Hisz ezek alapján ő kezdett ki veled.
Bár nő vagyok. De ezt igy elképzelve...igen...itt nem te vagy akinek cikinek kellene érezni magát.
Ez a lakótársad meleg? Ha igen, akkor honnan tudod? Ő mondta? (Én csak akkor költöznék el, ha nem meleg a srác, mert akkor előbb-utóbb ez a "játék" az ő részéről gyűlöletbe menne át).
Mit jelent az, hogy a tinderen matchelne veled?
Ha meleg a srác és nem jössz be neki, akkor kérd meg szépen,hogy ne "játsszon " így veled, mert ez neked rosszul esik.
Szerintem bisex. Csak nem meri felvállalni.
Vaaagy ami a rosszabb verzió.
A másik, csak szopat téged...bohóckodik...:(
Szia, hasonló helyzetben vagyok mint te, csak biszex lányként. Pont ezt akartam kérdezni, hogy ő milyen szexuális irányultságú, mert ez nincs benne a szövegben, de látom hogy már leírtad. Egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy az ex miatt is lehet. Viszont tudod az emberek ilyen idős korban kétértelműen viselkednek. Az én korombeli (19) lányok is tesznek egymásnak kétértelmű megjegyzéseket. Amíg nem tetszett a saját nememből egy lány, addig viccesnek találtam ezt a fajta hülyéskedést. Azonban mikor megtetszett egy lány, akkor jöttem rá, hogy ez rossz vicc, mert aki esetleg tényleg vonzódik a saját neméhez (is) az félreértheti, azt hiheti hogy a másik is kapható az ilyesmire vagy esetleg a hülyéskedő szavai mögött komoly gondolatok is lapulnak stb.
Lehet, hogy a te barátod is csak hülyéskedett. Mindenesetre bátor vagy, hogy beismerted neki. És a magatartásod is figyelemre méltó, hogy ezután a dolog után nem akarod kínosan érezni magad, őt sem akarod kínos szitukba hozni és inkáb elköltözöl.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a srác hogyan reagált a vallomásodra.
Mert lehet, hogy lenne esélyed de ez rajtad és rajta is múlik. Megkéne tudni, hogy van-e egyáltalán valami érzése irántad vagy csak bohóckodás volt. Olyan helyzetekbe kell hozni valahogy, hogy a reakcióiból rá gyere, hogy szabad-e a pálya nála. Ha pozitívak a visszajelzései, akkor az van hátra, hogy erre ráébreszd, számára is világos legyen, hogy vonzódik hozzád. Ha kudarcba fullad a kísérlet, akkor költözés és felejtés marad sajnos. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!