Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak ha a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a legjobb haverom nagyon bejön csak nem tudom róla hogy hetero vagy bi?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen furcsa pillanatai mikor elkezd tapizni de amikor én is közelednék felé akkor lemelegez.Veletek már történt ilyen? Akkor mit csináltatok?

2016. jún. 27. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Basszus.... mint ha én tettem volna fel a kérdést eskü :D.

Igazság szerint valami kis humort csempeszek bele az egészbe és akkor nem nagyon nézi annak.

Régen volt hogy edzotarsam (úszás) fogdosta többiek segget/farkát. Amolyan vicc féle akart lenni? Bezzeg ha visszafogtam akkor vagy örült vagy lebu*izott. Van ilyen. Próbálj szerintem te is olyan szitukat kreálni ami nem egyértelmű, de azt is sugalhatja.

Persze ha ez a célod.

18/f

2016. jún. 27. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Nem lehet hogy csak fél mert, nem tudja hogy komolyan gondolod e vagy csak szivatod?
2016. jún. 28. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

legyél vele kettesben és beszéljetek a melegekről.

ha elutasitó véleménnyeól van rolluk akkor off. ha semleges,vagy pozitiv akkor hajrá.persze probáld úgy,hogy eltudd hülyülni a dolgot.

2016. jún. 28. 20:43
 4/5 anonim válasza:
100%
Akárcsak én tettem volna fel a kérdést :'D de az én haverom csak poénkodik... bááár nemtudom
2016. jún. 28. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eléggé magamra ismerek a haverod szemében. Mivel titokban akartam tartani az emberek előtt, hogy ne legyen pletyka, ezért féltem hogy valaki hallja. Izgultam hogy nehogy nekem kiderüljön hogy a barátom csak szivat, illetve nem mindig izgatott az együttlét. Ezt utólag gyakran bántam.
2016. júl. 2. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!