Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti védekeztek? Jártok szűrésre? Képben vagytok?
Egy csomó fiatal bi és meleg fiúval beszélgettem már. A 90% azt se tudja milyen betegségnek mi a tünete. :(
Egy csomóan lehet, hogy beteg csak nem tudják.
USA a "jó" példa erre:
Ti képbe vagytok a betegségekkel? Védekeztek? Voltatok szűrésen valaha is? Ja és a vérvétel nem szűrés, csak az amikor kifejezetten nemibetegségeket keresve vesznek vért, mert sokan ebben is tévhitben vannak.
Azért rakom ezt a kérdést fel, mert érdeke, hogy tényleg ennyire nem tud senki semmit? Kort is írjatok légyszi. Meg ha véletlen nem vagytok képbe, akkor informálódjatok.
Elég sokáig készültem orvosnak, úgyhogy már csak amiatt is érdekel a téma...
De egyébként igen, ismerem az általános nemi betegségeket, átviteli módjait, tüneteit, kezeléseiket, tudom, hol van szűrőállomás a közelben, és ameddig nem éltem hosszú távú monogám kapcsolatban, hanem sűrűn váltogattam a partnereimet, fél évente jártam HIV szűrésre.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!