Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom látta ahogy a suliban smárolunk egy barátomma, és az a baj hogy fiúk vagyunk és esélyes megtudja az egész osztály. Mit tegyek hogy ne mondja el senkinek? 18f
De jó gimibe meg egyetemi szakra jártál :D
Amerikában tudom hogy van, de én úgy gondoltam, hogy lehet felnőtt fejjel gondolkodni 18 évesen.
Mi amúgy akarnánk melegházasságot, mit fáj az egy heteronak hogy házasodnak e a melegek, tulajdonképpen ez is jogkövetkezmény, öröklés, temetési, kórházi látogatás, és egyéb nagyon fontos döntésekben jogot ad a férjnek és férjnek :D
Mindennek van jogi következménye, mindennek az ég világon, legfeljebb Mo-n szokatlan és ismeretlen, mivel nem hogy igazságszolgáltatás jogszolgáltatás sem nagyon van, de ez nem a témához tartozik.
Utolsó előtti hát ez nagy beszólás volt :DDD
A melegházasság pont olyan szintű, komoly vitákat generáló kérdés, mint az eutanázia, halálbüntetés, fegyvertartás, abortusz, prostitúció vagy könnyű-drog legalizálás.
Egyiket sem lehet két mondatban lerendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!