Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Haverom látta ahogy a suliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom látta ahogy a suliban smárolunk egy barátomma, és az a baj hogy fiúk vagyunk és esélyes megtudja az egész osztály. Mit tegyek hogy ne mondja el senkinek? 18f

Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 10:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás, hogy tagadod. Amint megy a hír, kérdezz rá ki mondta és aztán kezd el terjeszteni, hogy azért mondja, mert pipa rád vmiért. Azt, hogy miért te találd ki. PL: mert nem segítettél neki egy csalásos ötletében. Vagy tudja, hogy tudsz vmit, amit nem akar elmesélni. Akármit! Vagy egyszerűen égesd be és kérdezd meg miért terjeszt ilyen baromságot, hisz aki ismer pontosan tudja, hogy nem igaz. Hisz ha igaz lenne akkor nem titokban csinálnád vagy ha mégis akkor se a suliban, de épeszű ember ezt felfogja. Érted mire gondolok? Meg kell forgatni a dolgot. Mert ha beállsz a konfliktusba, akkor nehéz hinni neki. Még jobb, hogy ha valahogy hitelét is veszed a storynak. PL: És ugyan meséld már el nekem is, hogy hol smároltunk és ha ott voltál miért nem hagytuk abba? Csak mert ugyebár ha titok lenne logikusan biztos nem folytatom előtted. De mivel nem igaz így ugye fura. És miért nézted te azt, hogy az a 2 fiú smárol-e? Csak a lényeg, hogy ha jól támadsz még a végén ő kerül sz-r szituba.:) Majd írd meg mi lett kérlek, mert nem követem a kérdéseket, de nagyon érdekel. SZURKOLOK!
2016. okt. 19. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

De jó gimibe meg egyetemi szakra jártál :D

Amerikában tudom hogy van, de én úgy gondoltam, hogy lehet felnőtt fejjel gondolkodni 18 évesen.

Mi amúgy akarnánk melegházasságot, mit fáj az egy heteronak hogy házasodnak e a melegek, tulajdonképpen ez is jogkövetkezmény, öröklés, temetési, kórházi látogatás, és egyéb nagyon fontos döntésekben jogot ad a férjnek és férjnek :D

Mindennek van jogi következménye, mindennek az ég világon, legfeljebb Mo-n szokatlan és ismeretlen, mivel nem hogy igazságszolgáltatás jogszolgáltatás sem nagyon van, de ez nem a témához tartozik.

Utolsó előtti hát ez nagy beszólás volt :DDD

2016. okt. 20. 14:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A melegházasság pont olyan szintű, komoly vitákat generáló kérdés, mint az eutanázia, halálbüntetés, fegyvertartás, abortusz, prostitúció vagy könnyű-drog legalizálás.

Egyiket sem lehet két mondatban lerendezni.

2016. okt. 20. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha az a harmadik eddig nem mondta ela többieknek, akkor elég esélyes, hogy felizgatta a látvány, és titkon beszállna harmadiknak. :-) Én biztos beszállnék két 18 éves sráchoz. ;-)
2017. máj. 26. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!