Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van vagy csak provokal a volt osztaly tarsam? Lehet hogy ugy van tenyleg ahogy a srac mondja mert en hiszek neki.
Van egy srac akivel mar 3 honapja ugy vagyunk hogy az tobb mint baratsag de nem jarunk... es tegnap csunyan osszevesztem vele ezen. Az osztalytarsam a volt baratnoje es kb 10 napig jartak meg szeptember...
Es mondta tegnap a srac hogy edig egyik baratnoje se bizott benne.es ense bizok benne.akkor.semmi ertelme es mondtam hogy bizok benne erre meg o hogy ezert hiszem el az osztalytarsam kavarasat en meg atkuldtem neki egybeszelgetest arrol hogy bizok benne amit egyik baratnommel beszeltunk meg orakkal az elott.. ma meg a csaj megint csak kavart hogy ha tenyleg szeretne mar reg ossze jottunk volna es az csak kamu duma hogy nem akarja azt hogy jarunk 1 honapig es utanna tobbet nem beszelunk es hogy o oktober ota 500 szor atgondolta a dolgot...
A srac 2 evvel idosebb nalam es meg 14 vagyok..
Legyszi segitsetek :)
Koszonom szepen elore is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!