Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tesóm meleg. Lehet hogy én is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesóm meleg. Lehet hogy én is?

Figyelt kérdés

Tesóm megbízik bennem, elmondta amikor úgy érezte hogy meleg. Egész sikeres a pasiknál én meg mostanában bénán a csajoknál. Amikor hazajön valami fiúval és főleg éjjel hallom ahogy dugnak az tökre fel tud izgatni, Meg sikerült megtekintenem néhány brét. Úgy érzem meg kell tegyem egy fiúval is, de mire oda kerül a sor hogy simán.lehetne, addigra meg már nem merem.

Most meleg vagyok vagy mégse?

2016. okt. 18. 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mered mert megijedsz

De ha kívánod a pasikat akkor bi v meleg vagy

2016. okt. 18. 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
az elején en is így voltam vele, de amire sikerült magam elhatározni addigra már nem volt partner :(
2016. okt. 18. 23:03
 3/12 petike30 ***** válasza:
100%
szia bi meleg csak bátran
2016. okt. 19. 04:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha lányokhoz is vonzódsz akkor Biszexuális vagy
2016. okt. 19. 05:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak bátran!

Ha meleg vagy, vagy bi, akkor fog menni, ha egyiksem, akkor meg fogsz hátrálni!

2016. okt. 19. 06:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nőkhöz is vonzódsz akkor biszex. De ez kicsit a korodtól is függ. Van az a tinikíváncsiság, tudjátok...

Hogy egyszer kipróbálod és többször nem.

2016. okt. 19. 07:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha felizgat az, hogy hallod őket a másik szobából, akkor nagy eséllyel élveznéd azt is, ha te csinálnád :)

Próbáld ki :)

20/f/meleg

2016. okt. 19. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Biszexuális vagy, de ez jó, ezzel nincs baj. Ne akarj megváltozni. :) Jó vagy te úgy ahogy vagy. :) Esetleg elmondanod lesz nehéz számodra, de nincs olyan ember aki a tesódon kívül jobban megtudna érteni, én is meleg vagyok, de én csak 1-2 barátomnak mertem elmondani, ők mellettem állnak, a szüleimnek persze nem, de majd ennek is el kell hogy jöjjön az ideje. :)
2016. okt. 19. 22:48
 9/12 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy amúgy?
2016. okt. 20. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én se nagyon merném, de tökre örülnék ha nekem adódna nem akármilyen alkalmak. :D De persze a külső is fontos, de leginkább a belső, bár szerintem nem árt ha megtaláljuk a külsőleg is és belsőleg is nagy őt!
2016. okt. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!