Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most akkor a tesóm meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a tesóm meleg?

Figyelt kérdés

A testvéremnek mostanában van egy "haverja" akivel nagyon sokat lógnak együtt. Ebbe még nem is lenne semmi feltűnő. Tegnap azonban különböző helyre mentünk bulizni. A szülők az ország másik sarkába mentek rokonokhoz, én a barátnőimmel, ő meg ezzel a gyerekkel. Én sokkal korábban értem haza mint ahogy azt terveztem olyan fél 2 körül. Ahogy elmentem a testvérem szobája előtt halottam hogy szexel valakivel. Nem foglalkoztam vele, de pár másodperccel később halottam hogy ez egy fiú hang. ( volt egy "kis" pia már bennem szóval kellett egy kis idő mire felfogtam ) Azt hittem rosszul hallom.. Majd arra is rájöttem hogy ez az új barátjának a hangja.. Pár percig ültem egy helyben majd úgy gondoltam erről meg kell győződnöm.. Szép csendben kimentem az erkélyre ( 2 helységből nyílik és az egyik szoba az övé) bekukucskáltam az ablakon és ott látom, hogy a bátyám dugja a haverját..

Nekem nincs bajom ezzel de most csináljak? Beszéljek vele? Ha beszélek mit mondok? Hogy meglestem őket?

2016. jan. 1. 11:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Hát.. Én tök megnéztem volna a bátyád. :))) szerintem örülj neki, hogy boldog valakivel, és szexuálisan is élvezni tudják egymást. Ha nyomja a lelked, beszélj vele, de ezért megvetni nem kell. 20F/Bi
2016. jan. 1. 11:35
 2/16 A kérdező kommentje:
nem vetem meg..
2016. jan. 1. 11:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

hát ez durva eset..

és valószínűleg az. ha téged nyomaszt, mindenképp beszélj vele.

2016. jan. 1. 11:46
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem hagyd rá. Nem kell, hogy tudja. Lehet, hogy nem akarja, hogy tudd. AMúgy BI is lehet:) Mellesleg jófej srác vagy. Ha mégis beszlész vele, ne konkrétan. Hanem a melegekről és mond, hogy te nem is érted miért bántják, őket, stb Hogy érezze ha el is mondja se kell félni. Érted mire gondoloK?
2016. jan. 1. 12:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

ne mondd neki, csak zavarba hoznád

majd elmondja amikor akarja. Addig meg légy nyitott vele

2016. jan. 1. 12:45
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Nem biztos, a legjobb haverhoz az ember jobban kötődik, mint a többihez és lehet, hogy csak úgy bepiáltak és ez lett belőle, van olyan, hogy eldurvul egy buli és már az sem érdekel h fiú v lány.
2016. jan. 1. 12:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, ezt nem mondhatod komolyan. ha hetero lenne, nem csinált volna ilyet, annyi nem lehet a fejében, h ne tudja kivel csinálta. szerintem meg nyilván meleg lehet, ha pl eddig nem volt barátnője, akkor biztosan.

légy vele nyitott, nem muszáj neki esned, h láttad az eseted, hülye helyzetbe hoznád

2016. jan. 1. 13:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Senk nem születik abszolút heteronak vagy abszolút homoszexuálisnak.Szexuálpszichológusok szerint egy tizes skálán ahol 1-es a 100% hetero, 10-es a 100% homosz., az átlag 2-3 közé esik.
2016. jan. 1. 15:05
 9/16 anonim ***** válasza:
38%
Attól még nem meleg h a haverjával volt. Attól még a nőket szeretheti csak vannak akik nagyon kanosak és egy sráccal is levezetnék(sok ilyen kérdés van ezen az oldalon, szinte naponta feltéve) Mert egy srácot nem kell fűzni, meg udvarolni neki hetekig, ennyi. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni és egyből a táblát ráakasztani h "CSAK MELEG"
2016. jan. 1. 15:36
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát szerintem ne szembesítsd, egyrészt azért mert nagyon kínos hogy rajtakaptad szex közben, másrészt azért mert az a legjobb ha ő mondja el hogy meleg/biszex. Ez egy nagyon nehéz dolog, de én úgy gondolom, illetve úgy tapasztaltam hogy az a legjobb ha majd ő mondja el. Remélem segítettem valamit. :)
2016. jan. 1. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!