Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tesóm lehet hogy meleg?
bakker, 9 éves. persze, hogy fogalma sincs még arról, mit jelent melegnek lenni. gondolom a tévében látta/hallotta, hogy van ilyen. ha téged ez zavar, próbáld megnevelni. csak meg ne verd :)
egyébként hány éves vagy, ha 9 éves tesód van?
Sztem a 9 éves tesód nem biztos,hogy pontosan érti,hogy mit is jelent az,hogy vki meleg..vagy csak szórakozik veled.
Amúgy meg miért nem fogadnád el?:| Lehet,hogy fura lenne a helyzet,de csak a testvéred..:S És ha nem is rögtön,de el kell majd fogadnod,hogy ő meleg...(már ha az).
Amúgy a szüleitekkel nem beszélted ezt meg,hogy miért viselkedik így a tesód?
R
Attól még, hogy meleg valaki, nem kell kitagadni. Erről senki nem tehet. Vagy így született, vagy a neveltetés miatt válik valaki meleggé. Úgyhogy a véletlen az is, akkor fogadd el. Mert nem kis stresszel jár elfogadnia saját magát, illetve elmondani a családnak. Ilyenkor van a legnagyobb szüksége a család támaszára.
17/L
szánalmas egy k*rva vagy te b*zdmeg :S
agyon kéne ütni az ilyet.
9 évesen én már a puncit szerettem és "jártam" is egy lánnyal. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!