Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok de ez a állás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok de ez a állás lehet nem hozzám való?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy meleg vagyok, és olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy szerintetek illik egy meleghez TV készülék műszaki eladó éréteksítő állás? Mert általában tudni hogy a melegek mindig a divatban, vagy a szépségiparban helyezkednek el. Én meg eléggé szeretem a műszaki dolgokat.
2016. okt. 16. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteg meleget ismerek, külömböző szakmákkal. Nincs összefüggés a nemi idenditással hogy hol dolgozik, mit csinál.
2016. okt. 16. 10:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megint ezek az idióta sztereotípiák...
2016. okt. 16. 10:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz már a sztereotípiákkal. Rengetegen vagytok és nem csak a szépségiparban helyezkedtek el.

Én pl ismerek olyat aki pénztáros, olyat aki gyorsétterembe dolgozik, olyat aki tanár, és még sorolhatnám.

2016. okt. 16. 10:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyik volt munkatársam is meleg (villanyszerelő vagyok)
2016. okt. 16. 10:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"melegek mindig a divatban, vagy a szépségiparban helyezkednek el."

Ez olyan ostoba sztereotípia.

2016. okt. 16. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
csináld azt amit szeretsz :D szerencséd van hogy olyan szakmában dolgozol amit szeretsz. ezeket a műszaki dolgokat én is imádom és mégis meleg vagyok. "szakterületem" a telefonok, ismerőseim ha telefont akarnak venni akkor megkérdeznek engem is hogy mit gondolok róla vagy tudok-e jobban ajánlani. szóval ja, tényleg nincs összefüggés a kettő között.
2016. okt. 16. 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Csináld, amit szeretnél és ne a sztereotípiáknak élj.

Ahol dolgoztam olyan szinten leépült a cég, hogy váltanom kellett sajnos. Műszaki eladó voltam 4 és fél évig. Szerettem, de sajnos már idegileg kikészítettek a munkakörülmények.

2016. okt. 16. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár elég trollgyanús a kérdés, de azért elmondanám, hogy meleg ismerőseim között van közgazdász, informatikus, pék, idegenvezető, pilóta, nőgyógyász, pincér, botanikus, tanár, tolmács, légiutaskísérő, üzletember, ápoló, építészmérnök stb.

Van még kérdés arról, hogy milyen szakmát válasszon egy meleg pasi? :D

2016. okt. 16. 12:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A volt fonokom is meleg,egy call centert vezetett,most etteremtulajdonos. Egy meleg haverom pedig optikus. A tobbiek meg tanulnak,de az egyik srac gyogyszereszetire jar,a masik a szulei vallalkozasat fogja atvenni.

Ennyit a hulye sztereotipiakrol.

2016. okt. 16. 15:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szakacs vagyok xd a volt üzletvezetőnk pedig biszex volt
2016. okt. 16. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!