Milyen állás illene hozzám leginkább?
Jelenleg egy kéttannyelvű gimnáziumba járok, mivel a felsőoktatási tanulmányaimat külföldön szeretném folytatni.
Adott lesz nekem egy német felsőfokú, illetve egy angol felsőfokú/középfokú nyelvvizsga.
Tulajdonságaim közé sorolnám azt, hogy szeretek filozofálni, józan paraszti ésszel a problémákat megoldani és verselni/írni.
Szívesen tanítok(akár az életről, akár tantárgyból), magyarázok és kivesézek dolgokat.
Nehezemre megy az érzelmeimet takarni.
Írásban jobb vagyok, mint szóban.
Mások szerint empatikus, toleráns, becsületes és hűséges ember vagyok. Magas az érzelmi-intelligencia szintem.
Nem szeretek tanulni(mármint magolni), amiben nem értek egyet (pl: történelemben) nem tanulom meg, nehezen adok másoknak igazat és nehezen vagyok irányítható.
Ezenkívül jó a kézügyességem, hasonlatokban szeretek inkább kommunikálni és szeretem az embereket ösztönözni arra, hogy ne legyenek birkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!